Με την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό και το ισόπαλο 1-1 στο «Απόστολος Νικολαΐδης» έπεσε η αυλαία της σεζόν 2022-2023 για τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείου του Άρη.

Ο Απόστολος Τερζής και οι παίκτες του μπαίνουν από σήμερα (15/5) σε ρυθμούς… διακοπών, καθώς ξεκινά η καλοκαιρινή τους άδεια. Η οποία, βέβαια, έχει διάρκεια σχεδόν ένα μήνα, μιας και το ραντεβού ανανεώθηκε για τις 12 Ιουνίου, οπότε και είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα περίοδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Θεσσαλονικείς εξασφάλισαν τη συμμετοχή του στον Β’ προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League, με τα παιχνίδια να είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν στις 27 Ιουλίου και 3 Αυγούστου. Κάτι που σημαίνει πως μέχρι τότε θα πρέπει Τερζής και Ρόμπερτ Παλίκουτσα να έχουν σχηματίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό το ρόστερ της επόμενης περιόδου.

Η οποία έχει μια επιπλέον δυσκολία, καθώς τα ευρωπαϊκά εισιτήρια θα είναι τέσσερα (ο πρωταθλητής στα προκριματικά του Champions League και τρεις ομάδες σε αυτά του Conference League), σε αντίθεση με τη φετινή όπου η Ελλάδα διέθεσε πέντε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης