Με την προπόνηση, που θα γίνει το πρωί του Σαββάτου (1/4) στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά (Κυριακή 2/4, 21:00), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των Play Off του πρωταθλήματος της Super League.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο Απόστολος Τερζής θα ανακοινώσει την αποστολή του αγώνα στο «Γεώργιος Καραïσκάκης», στην οποία δεδομένα δεν θα συμπεριλαμβάνεται ο Λούκας Ρουπ. Ο 32χρονος μέσος μετέβη προ ημερών στη Γερμανία και εξετάστηκε από τον προσωπικό του γιατρό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκείνος του συνέστησε, μετά από συνεννόηση και με το ιατρικό επιτελείο του Άρη, να μείνει εκτός για τρεις με τέσσερις εβδομάδες ακόμη, καθώς υπάρχει κίνδυνος υποτροπής, εξαιτίας του ιστορικού που έχει με τον τραυματισμό του.

Στη σημερινή (31/3) απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο», η οποία περιελάμβανε προθέρμανση με ασκήσεις νευρομυϊκού συντονισμού και τακτική, συμμετείχαν οι Λουίς Πάλμα, Νικολάς Ενκουλού και Μπράντλεϊ Μαζικού ενώ ο Αμπουμπακάρ Καμαρά αναμένεται απόψε στη Θεσσαλονίκη και η συμμετοχήτου στην αποστολή για το ματς με τον Ολυμπιακό θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης