Με μία προπόνηση, που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (3/3) στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον αγώνα ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη  (4/3, 20:00) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Άκης Μάντζιος και οι παίκτες του θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν το σκορ του πρώτου αγώνα (ήττα με 2-1 στον Πειραιά) και να πάρουν εκείνοι την πρόκριση για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Ο 51χρονος τεχνικός δεν υπολογίζει – όπως αναμενόταν – τους Χαβιέ Ματίγια και Ματέο Γκαρσία – ενώ εκτός αποστολής για λόγους τακτικής άφησε τον Μάριο Σιαμπάνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη αποτελείται από τους εξής 21 ποδοσφαιριστές: Κουέστα, Μπουσέ, Γκάμα, Μπρούνο, Σάκιτς, Μπερτόγλιο, Μπελανουάν, Ρόουζ, Σάσα, Κάτσε, Σίλβα, Μαντσίνι, Τζέγκο, Γκάνεα, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μαρτίνης.

Αναφορικά με την πιθανή ενδεκάδα, ο Χουλιάν Κουέστα θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια, με τους Γιώργο Δεληζήση και Λίντσεϊ Ρόουζ να συνθέτουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν θα είναι δεξιά ενώ ο Κρίστιαν Γκάνεα, έπειτα από την εμφάνιση και το γκολ που σημείωσε απέναντι στον Ατρόμητο, έθεσε ισχυρή υποψηφιότητα για τη θέση του αριστερού μπακ. Λούκας Σάσα και Τζέιμς Τζέγκο θα είναι τα δυο αμυντικά χαφ, με τον Φακούντο Μπερτόγλιο μπροστά τους και τους Σαντέ Σίλβα, Μπρούνο Γκάμα δεξί κι αριστερό εξτρέμ, αντίστοιχα. Ερωτηματικό υπάρχει για τη θέση στην κορυφή της επίθεσης: αν θα προτιμηθεί ο Κώστας Μήτρογλου ή ο Ντάνιελ Μαντσίνι, σε ρόλο «ψευτο9».

***Αρνητικά βγήκαν τα τεστ κορωνοϊού στην ομάδα του Άρη ενόψει του αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης