Με τον Ντάνιελ Λάρσον, αλλά χωρίς τους Μανώλη Τζανακάκη και Χαμζά Γιουνές, αναμένεται να παραταχθεί ο Άρης στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕ Λεμεσού, στο πλαίσιο του Β’ προκριματικού γύρου του Europa League που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 25/7 (21:30) στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Σάββας Παντελίδης είδε τον Σουηδό εξτρέμ να βγάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα ολόκληρο το προπονητικό πρόγραμμα που έγινε και σήμερα Τρίτη στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου στο Ρύσιο, ωστόσο ο Τζανακάκης συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα και ο Γιουνές το πρόγραμμα θεραπείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης οι ποδοσφαιριστές του Άρη αποσύρθηκαν σε ξενοδοχείο, ενώ για αύριο, Τετάρτη (24/7), το πρόγραμμα περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με την οποία ολοκληρώνεται η προετοιμασία για την αναμέτρηση με την κυπριακή ομάδα.

Ο τεχνικός του Άρη, μαζί με τον αρχηγό της ομάδας, Φραν Βέλεθ, θα μιλήσουν στους εκπροσώπους τους Τύπου στις 20:30 στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί στην αίθουσα Τύπου του «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ θα ακολουθήσει στον ίδιο χώρο η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ, κι ενός ποδοσφαιριστή της κυπριακής ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης