Στην κάμερα της ΠΑΕ Άρης μίλησε ο Μίχαελ Ένινγκ επί τη ευκαιρία της επιστροφής της ομάδας στις προπονήσεις έπειτα από περίπου δύο μήνες αποχής λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο Γερμανός τεχνικός των «κίτρινων» αναφέρθηκε και στο πώς βίωσε αυτό το δίμηνο της έξαρσης της Covid-19, αλλά και στο τι ελπίζει για τη συνέχεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την επιστροφή της ομάδας στις προπονήσεις ο Ένινγκ δήλωσε:

«Είμαστε πίσω! Τίποτα δεν είναι ίδιο, αλλά είμαστε και πάλι στο γήπεδο για να κάνουμε προπόνηση. Είναι το πρώτο βήμα. Πρέπει να δουλέψουμε καλά και με κέφι».

Για την πανδημία που έπληξε τον πλανήτη, ο Γερμανός προπονητής σχολίασε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εγώ δυστυχώς βίωσα αυτή τη κατάσταση με την πανδημία, μακριά από την οικογένειά μου. Η οικογένειά μου είναι στη Γερμανία. Έμεινα εδώ, με θετική σκέψη. Μάλλον είμαι στο ασφαλέστερο σημείο στον κόσμο, αυτή την εποχή. Βλέπουμε τι συμβαίνει σε όλο το κόσμο. Παρ’ όλ’ αυτά, είμαστε ακόμα στην αρχή, δεν ξέρουμε τι έρχεται αύριο και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Σίγουρα το ποδόσφαιρο θα αλλάξει. Δεν θέλω να πιστεύω ότι θα είναι για πολύ μεγάλο διάστημα. Δεν νοείται ποδόσφαιρο χωρίς φιλάθλους. Το σημείο-κλειδί είναι να βρεθεί το εμβόλιο για να ξεπεράσουμε αυτή την πανδημία. Σαν προπονητής, εγώ θέλω να παίξουμε ποδόσφαιρο και να συνεχιστούν οι αγώνες. Ο Άρης είναι μέσα και στους δύο στόχους του. Αυτό δεν εξαρτάται όμως από εμένα. Εμείς πάντως προπονούμαστε».

Τέλος, για την επιθυμία του κόσμου του Άρη να επιστρέψει η ομάδα στο γήπεδο, με τον στόχο του Κυπέλλου να παραμένει εφικτός, ο Ένινγκ είπε:

«Ασφαλώς καταλαβαίνω τους φίλους του Άρη που θέλουν να παίξουμε ποδόσφαιρο γιατί μπροστά μας υπάρχει και ο στόχος του Κυπέλλου. Αυτό σκεφτόμαστε, αλλά αυτός είναι και ο στόχος μας. Μακάρι να παίξουμε στον τελικό και να καταφέρουμε να πάρουμε το Κύπελλο, διότι είναι ένας τίτλος που του λείπει εδώ και πολλά χρόνια».  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης