Στην κάμερα των συνδρομητικών καναλιών NovaSports μίλησε ο Μίχαελ Ένινγκ, επί τη ευκαιρία των διπλών αναμετρήσεων του Άρη απέναντι στην ΑΕΚ. Η πρώτη, χρονικά, είναι αυτή που θα διεξαχθεί το Σάββατο (20/6, 21:30 – ΟΑΚΑ) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των Play Off της Super League.

Ο Γερμανός τεχνικός έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στο παιχνίδι Κυπέλλου που ακολουθεί (24/6, 16:00 – “Κλεάνθης Βικελίδης”) απέναντι στον ίδιο αντίπαλο. «Το παιχνίδι του Κυπέλλου έπεται. Δεν μας απασχολεί αυτή τη στιγμή. Σκεφτόμαστε το παιχνίδι του Σαββάτου, που θα γίνει σε ένα γήπεδο, στο οποίο την τελευταία φορά μείναμε πάρα πολλή ώρα. Έμειναν πολλά ζητήματα ανοικτά σε εκείνο το παιχνίδι. Χαίρομαι που αντιμετωπίζουμε την ΑΕΚ, γιατί όλα τα μεταξύ μας παιχνίδια αυτή τη σεζόν είχαν κάτι το ξεχωριστό», είπε στην αρχική του τοποθέτηση ο Ένινγκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και συμπλήρωσε, ερωτώμενος για το ενδεχόμενο να προβεί σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα: «Όλα είναι πιθανά. Μπορεί να κάνουμε ένα εκτενές rotation, μπορεί και να μην αλλάξουμε κάτι…».

Όσο για το τι είπε στους παίκτες του ενόψει της αυριανής αναμέτρησης, ο πρώην προπονητής της Βάσας σχολίασε: «Είμαστε επαγγελματική ομάδα κι αυτό που θέλουμε είναι πάντα να νικάμε. Κατεβαίνουμε σε αυτό το παιχνίδι με αυτό το σκεπτικό. Δεν χρειάζεται καμία προσπάθεια να πείσω τους παίκτες να ξεχάσουν τον ημιτελικό του Κυπέλλου, διότι από μόνοι τους αυτό που σκέφτονται είναι το παιχνίδι που προηγείται, αυτό του Σαββάτου. Πιο δύσκολο είναι να πείσουμε το υπόλοιπο περιβάλλον της ομάδας μας να ξεχάσει τη ρεβάνς, γιατί όλοι οι υπόλοιποι μόνο τη ρεβάνς σκέφτονται».

Κλείνοντας, ο Ένινγκ ήταν λακωνικός στην ερώτηση για τις ανανεώσεις συμβολαίων των Μπρούνο Γκάμα και Χαβιέ Ματίγια: «Δεν έχω κανένα σχόλιο επ’ αυτού. Δεν είναι στα δικά μου καθήκοντα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης