Σιαμπάνης: «Στόχος σας ήταν να βγάλετε τα προσωπικά μου στοιχεία»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020, 18:05
Σιαμπάνης: «Στόχος σας ήταν να βγάλετε τα προσωπικά μου στοιχεία»

Ο Μάριος Σιαμπάνης μίλησε για απόπειρα στοχοποίησής του. Ο τερματοφύλακας του Άρη, που κατήγγειλε απόπειρα δωροδοκίας πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ξέσπασε με ανάρτησή του στο Instagram.

Αναλυτικά:

«Έχετε καταλάβει ότι υπάρχουν όρια; Έχετε καταλάβει ότι δεν είμαι παιχνίδι εγώ και η οικογένειά μου για να μας χρησιμοποιείτε τόσο φτηνά και άνανδρα; Φταίω εγώ που δεν πήρα τα λεφτά; Φταίω που το κατήγγειλα; Μιλήστε καθαρά. Είναι δυνατόν η Ομοσπονδία μου αντί να με προστατεύσει να δίνει τα συμβόλαιά μου να γίνουν φέιγ βολάν και να έχει πρόσβαση στη διεύθυνσή μου ο οποιοσδήποτε;

Αν με ρωτούσατε πόσα παίρνω και πόσα έπαιρνα στις ομάδες που ήμουν, θα σας το έλεγα μόνος μου, θα σας έστελνα και τα συμβόλαια ΜΕ ΚΑΛΥΜΕΝΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ. Αλλά δεν σας ενδιέφερε αυτό. Στόχος σας ήταν να βγάλετε τα προσωπικά μου στοιχεία. Στόχος σας ήταν να πάρω το μήνυμα. Το πήρα λοιπόν και σας απαντώ: ΔΕ ΘΑ ΛΥΓΙΣΩ.

Το ποδόσφαιρο έπρεπε να είναι χαρά, όχι βρωμιά και ακόμα έτσι το ονειρεύομαι. Και θα παλέψω γι' αυτό. Ήδη η δικηγόρος μου κάνει ό,τι χρειάζεται.

ΣΑΣ ΚΑΘΙΣΤΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020, 18:07