Μετά τη διεξαγωγή των τριών πρώτων παιχνιδιών της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, με τα οποία έκαναν… ζέσταμα το Σάββατο, οι Έλληνες φίλαθλοι θα «σερβιριστούν» το… κυρίως μενού της την Κυριακή, από το οποίο φυσικά ξεχωρίζουν τα δύο μεγάλα ντέρμπι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Στις 20.30 (Novasports 1) ο -πληγωμένος από τη συντριβή που γνώρισε στο «Κλεάνθης Βικελίδης»-  Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό, που από την πλευρά του προέρχεται από την παλικαρίσια ισοπαλία (2-2) στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Τότεναμ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «πράσινοι», όπως είναι φυσικό, θέλουν να βγάλουν αντίδραση και να δείξουν ότι έχουν… σφυγμό στην εν Ελλάδι μητέρα των μαχών, καθώς έχουν συγκεντρώσει στο πρωτάθλημα μόλις έναν βαθμό μετά από τρία παιχνίδια, στα οποία μάλιστα έκαναν απογοητευτικές εμφανίσεις.

Πάντως και ο Ολυμπιακός θέλει πάση θυσία τη νίκη, προκειμένου να μη χάσει έδαφος στη μάχη του πρωταθλήματος, που είναι ο μεγάλος στόχος των Πειραιωτών στη φετινή σεζόν.

Στο άλλο μεγάλο παιχνίδι της ημέρας, η σέντρα του οποίου θα γίνει στις 18.30 (PAOK TV) ο ΠΑΟΚ θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Άρη στην Τούμπα, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη, τόσο για βαθμολογικούς λόγους όσο και για το γόητρό τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο «δικέφαλος» του Βορρά προέρχεται από τη δύσκολη αλλά άκρως σημαντική νίκη (3-2) στο Περιστέρι, ενώ από την πλευρά τους οι «κιτρινόμαυροι» από την επιβλητική νίκη τους με 4-0 επί του Παναθηναϊκού.

Η αγωνιστική αυλαία στο κυριακάτικο πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής θα ανοίξει στο AEL FC Arena στις 15.00 (Novasports 1) με την ΑΕΛ να φιλοξενεί την Ξάνθη, η οποία έχει εντυπωσιάσει με το «3 στα 3» στο νέο πρωτάθλημα, ενώ ενδιάμεσα των δύο ντέρμπι (19.30, ΕΡΤ Sports HD), η Λαμία θα αγωνιστεί κόντρα στον Πανιώνιο στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.

Το Σάββατο η ΑΕΚ κατάφερε να σημειώσει την τρίτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 1-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, ο νεοφώτιστος Βόλος επιβλήθηκε με 1-0 του ΟΦΗ, φτάνοντας τους εννέα βαθμούς, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης πέτυχε την παρθενική του νίκη στη Super League με 2-1 σκορ επί του Ατρομήτου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, 2019

ΝΠΣ Βόλος-ΟΦΗ 1-0

Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος 2-1

Παναιτωλικός-ΑΕΚ 0-1

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, 2019

15:00 “AEL FC Arena” Λάρισα – Ξάνθη Novasports 1

18:30 Γήπεδο Τούμπας ΠΑΟΚ – Άρης PAOK TV

19:30 ΔΑΚ Λαμίας Λαμία – Πανιώνιος ΕΡΤ Sports HD

20:30 Ολυμπιακό Στάδιο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Novasports 1

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης