Με γκολ του Τόρες στο 75ο λεπτό ο Βόλος επικράτησε με 1-0 του ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, για την 4η αγωνιστική της Super League, πετυχαίνοντας την τρίτη του νίκη στη φετινή Super League 1.

Δύο δοκάρια είχαν οι Ηρακλειώτες που υπέστησαν την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα από τους νεοφώτιστους, οι οποίοι εντυπωσιάζουν στην παρθενική τους παρουσία στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Το ματς στο πρώτο ημίχρονο ήταν «χορταστικό» σε φάσεις και θέαμα, με τις δύο ομάδες να επιδιώκουν το γκολ.

Μόλις στο 6ο λεπτό ο ΟΦΗ έχασε μεγάλη ευκαιρία, με τον Μάνο να φεύγει στην αντεπίθεση μετά από κάθετη του Νέιρα, αλλά τον Γκαραβέλη να του λέει «όχι» στο τετ α τετ, αποκρούοντας με το πόδι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 18′ ήρθε η σειρά των γηπεδούχων να απειλήσουν. Τότε ο Γιαννούλης απομάκρυνε την μπάλα ενστικτωδώς με το κεφάλι μετά το πλάγιο πλασέ του Ζοάο από την κάθετη του Μουνίθ, διώχνοντας σε κόρνερ.

Στο ίδιο λεπτό και μετά την εκτέλεση του κόρνερ, ο Μπαλογιάννης με ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Σωτηρίου.

Ο Βόλος συνέχισε να πιέζει και στο 38ο λεπτό, έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία, με τον Μουνίθ να μπαίνει στην περιοχή, μετά από συνεργασία με τον Μπαλογιάννη, αλλά το τελείωμά του ήταν κάκιστο και η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

Στο τέλος του ημιχρόνου η ομάδα της Κρήτης έφθασε πολύ κοντά στο γκολ, με τον Μάνο να φεύγει στην πλάτη της άμυνας από την κάθετη του Σεμέδο, βλέποντας ομως τον Γκαραβέλη να τον νικάει ξανά στο τετ α τετ αφού απέκρουσε με δεύτερη προσπάθεια.

Στην επανάληψη, το σκηνικό δεν άλλαξε με τις δύο ομάδες να παρουσιάζουν ποιοτικό θέαμα. Μάλιστα στο 59ο λεπτό ο ΟΦΗ έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία, καθώς σουτ του Φιγκεϊρέδο στο όριο της μεγάλης περιοχής χτύπησε στο οριζόντιο μέρος της εστίας του Γκαραβέλη.

Στη συνέχεια ο Βόλος ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 75ο λεπτό κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Τότε ο Τόρες έφερε την μπάλα στο αριστερό και με εξαιρετικό σουτ στο ύψος της μεγάλης περιοχής ξεσήκωσε τις κερκίδες στο «Πανθεσσαλικό» στάδιο.

Ο ΟΦΗ προσπάθησε ν’ απαντήσει και λίγο έλειψε να το πετύχει στο 77′, αλλά η κεφαλιά του Νέιρα «αποκρούστηκε» από το κάθετο δοκάρι του Γκαραβέλη.

Βόλος (Φεράντο): Γκαραβέλης, Φεράρι, Δημόπουλος, Διαμαντής, Ντεντάκης, Τσοκάνης, Μπαλογιάννης (68′ Μαξ), Ζοάο (46′ Τόρες), Μουνίθ (74′ Μάντζης), Μυστακίδης, Γέντρισεκ.

ΟΦΗ (Σίμος): Σωτηρίου, Μπράουν (80′ Βαζ), Νάστος, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μεγιάδο, Σακόρ (56′ Φιγκεϊρέδο), Τσιλιανίδης, Νέιρα, Σεμέδο, Μάνος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης