Ο Kάρλο Αντσελότι δεν είναι πλέον προπονητής της Νάπολι. Ο ιταλικός σύλλογος ανακοίνωσε την απομάκρυνση του έμπειρου προπονητή, ο οποίος βρισκόταν στους «παρτενοπέι» από το καλοκαίρι του 2018.

Η ανακοίνωση έγινε αργά το βράδυ της Τρίτης (10/12), μετά τη νίκη (4-0) επί της Γκενκ, που της εξασφάλισε την πρόκριση στη φάση νοκ άουτ του Champions League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Νάπολι αποφάσισε να παύσει από τον ρόλο του προπονητή της πρώτης ομάδας τον Κάρλο Αντσελότι. Οι σχέσεις φιλίας, εκτίμησης και αμοιβαίου σεβασμού παραμένουν άθικτες, ανάμεσα στον πρόεδρο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις και τον Κάρλο Αντσελότι» ανέφερε η ιταλική ομάδα στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Κάρλο Αντσελότι επανέλαβε την πρόθεσή του να μην παραιτηθεί. «Ποτέ δεν το έκανα στην καριέρα μου» ήταν τα λόγια του, αλλά έπειτα από λίγες ώρες η περιπέτειά του στη Νάπολι έφτασε στο τέλος της.

Τώρα απομένει μόνο η ανακοίνωση του νέου τεχνικού, ο οποίος θα είναι ο Ρίνο Γκατούζο. Η προπόνηση που έχει προγραμματιστεί για σήμερα το πρωί αναβλήθηκε για το απόγευμα, προφανώς για να γίνει με τον νέο προπονητή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον Αντσελότι φαίνεται να υπάρχει μπροστά η προοπτική της Άρσεναλ, η οποία πρόσφατα διέκοψε τη συνεργασία της με τον Ουνάι Έμερι και καθοδηγείται προσωρινά από τον Φρέντι Λιούνγκμπεργκ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης