Προς αναβολή οδεύει ο αυριανός αγώνας της Σούπερ Λίγκας ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Βόλο στο Περιστέρι.

Οι γηπεδούχοι ανακοίνωσαν ότι, μετά τον τελευταίο καθιερωμένο έλεγχο που διενεργήθηκε στην ομάδα για τον COVID-19, εντοπίστηκαν νέα περιστατικά κορωνοϊού και συνολικά συμπληρώθηκε μια ενδεκάδα νοσούντων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με δεδομένο λοιπόν τον παραπάνω αριθμό, που είναι απαγορευτικός για τη διεξαγωγή του παιχνιδιού, η διοργανώτρια του πρωταθλήματος αναμένεται να αναβάλει την προγραμματισμένη για αύριο στις 17:15 αναμέτρηση.

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι στους καθιερωμένους ελέγχους που διενεργούνται για τον COVID-19 εντοπίστηκαν νέα κρούσματα κορωνοϊού και συνολικά οι νοσούντες έχουν φτάσει στους 11.

Στο πλαίσιο αυτό, και τηρώντας απαρέγκλιτα το υγειονομικό πρωτόκολλο, οι ασθενείς έχουν τεθεί ήδη σε κατ’ οίκον περιορισμό ώστε να περιοριστεί η διασπορά στα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι στους ελέγχους των τελευταίων ημερών είχαν εντοπιστεί αρχικά πέντε κρούσματα και στη συνέχεια άλλα δύο» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των «κυανόλευκων».

Βάσει του πρωτοκόλλου της διοργανώτριας αρχής, για την αναβολή ενός αγώνα χρειάζεται να εντοπιστούν αθροιστικά τέσσερα ή περισσότερα νέα κρούσματα σε αθλητές κατά τους δύο τελευταίους ελέγχους πριν το παιχνίδι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης