Την πρόκρισή του στα play off του Europa Conference League εξασφάλισε ο ΑΠΟΕΛ μετά τη «λευκή» ισοπαλία (0-0) που απέσπασε στο Καζακστάν απέναντι στην Κίζιλζαρ, παίρνοντας το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση με συνολικό σκορ 1-0. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 63′ με τον Καρσάκεβιτς. Στα play off η κυπριακή ομάδα θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Τζουγκάρντεν-Σέπσι, με τους Σουηδούς να έχουν ισχυρό προβάδισμα, μετά την εκτός έδρας νίκη τους με 3-1 στο πρώτο ματς.

Λίγο αργότερα η βοσνιακή Ζρίνσκι έφυγε με το ισόπαλο 1-1 από την έδρα της Τόμπολ (Καζακστάν) και, σε συνδυασμό με τη νίκη της με 1-0 στο πρώτο ματς, εξασφάλισε την παρουσία της στα play off. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 34′ με τον Κούζε, ενώ για τους Καζάκους ισοφάρισε στο 53′ ο Ντεμπιέ. Η Τόμπολ ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του γκολκίπερ της Μόκιν στο 80′ με απευθείας κόκκινη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα από τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο τον ηττημένο του ζευγαριού Ολυμπιακός-Σλόβαν Μπρατισλάβας, που θα αναμετρηθούν στις 21:30 στη ρεβάνς του 1-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τον 3ο προκριματικό του Europa League.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης