Σήμερα (19/12) το απόγευμα, με ειδικά ναυλωμένη πτήση της Air France, αναμένεται να επιστρέψει στο Παρίσι και συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο Ρουασί η αποστολή της εθνικής Γαλλίας, που ηττήθηκε στον τελικό του Μουντιάλ 2022 από την Αργεντινή με 4-2 στα πέναλτι (κ.α. 2-2 και παρ. 3-3).

Σύμφωνα με την υπουργό Αθλητισμού και Ολυμπιακών Αγώνων, Αμελί Ουντέα Καστέρα, οι «τρικολόρ», ενδέχεται να μεταβούν στην πλατεία Κονκόρντ, προκειμένου να «ευχαριστήσουν τους φιλάθλους»: «Αυτές είναι οι τελευταίες πληροφορίες που έχω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, δεν έχει προγραμματισθεί κάποια εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας, Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος ήταν παρών στις εξέδρες, στον αγωνιστικό χώρο (μετά το πέρας του τελικού) και στα αποδυτήρια της εθνικής Γαλλίας, «θα είναι πρόθυμος λίγο αργότερα, στην αρχή της χρονιάς, να τους συγχαρεί» πρόσθεσε η αρμόδια υπουργός.

Ο Εμανουέλ Μακρόν θα μεταβεί σήμερα στο γαλλικό αεροπλανοφόρο «Charles de Gaulle», στα ανοιχτά της Αιγύπτου, για την παραδοσιακή Χριστουγεννιάτικη εορτή με τα στρατεύματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης