Η αποστολή της εθνικής ομάδας μεταβαίνει από τη Λιουμπλιάνα στην Πρίστινα για τον αυριανό αγώνα με το Κόσοβο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του UEFA Nations League.

Στόχος της εθνικής είναι να φτάσει στην πρώτη νίκη στη διοργάνωση, όπως δήλωσε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο Δημήτρης Γιαννούλης, ο οποίος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Κώστας Τσιμίκας διαγνώστηκε με κορωνοϊό, υποστηρίζοντας πως προκάλεσε μία μικρή αναστάτωση στην ομάδα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σίγουρα μας επηρέασε το θέμα με τον Τσιμίκα γιατί είμαστε μια ομάδα, μια οικογένεια. Αλλά από την άλλη πρέπει να κοιτάμε τον στόχο μας. Η υπόθεση αυτή έφερε μια αναστάτωση, αλλά είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και θέλουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Σε ερώτηση για το αν ασκεί επιπλέον πίεση η ισοπαλία κόντρα στη Σλοβενία ο διεθνής αμυντικός του ΠΑΟΚ τόνισε: «Όσον αφορά την ισοπαλία με τη Σλοβενία δεν μας ασκεί έξτρα πίεση.

Κάναμε μια καλή εμφάνιση, μας έλειψε το γκολ, η καλή τελική προσπάθεια. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Αν κερδίσουμε το παιχνίδι με το Κόσοβο, θα είμαστε κοντά στην πρώτη θέση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης