Στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης και αντιπρόεδρος της Super League, Γιώργος Μποροβήλος. Ο έμπειρος παράγοντας ανέφερε ότι κατά πάσα πιθανότητα θα ολοκληρωθεί η εφετινή αγωνιστική περίοδος στο ελληνικό πρωτάθλημα, με πρόβλεψη ότι αυτό θα γίνει ως τις 15 Ιουλίου.

«Οι πρωταθλητές κι αυτοί που θα παίξουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις στο Europa League να βγουν μέσα από τα γήπεδα και να μην είναι μέσα από την τωρινή κατάταξη των ομάδων. Νομίζω ότι κατά 70% θα ολοκληρωθεί η σεζόν, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση», υπογράμμισε ο Γ. Μποροβήλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Να πάμε μέχρι τέλος Μαΐου με προπονήσεις, να αρχίσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τον Ιούλιο κι ένα κομμάτι του Ιουλίου, γύρω στις 10-15 να έχουν ολοκληρωθεί τόσο τα πλέι οφ, όσο και τα πλέι άουτ. Να γίνονται οι προπονήσεις κατά γκρουπ και φυσικά να μην χρησιμοποιούνται κοινόχρηστοι χώροι, όπως τα αποδυτήρια, αλλά οι παίκτες να πηγαίνουν να κάνουν μπάνιο σπίτι τους», συνέχισε και συμπλήρωσε:

«Η πρώτη απόφασή μας θα ήταν για τέλη εβδομάδας, αλλά τώρα προέκυψαν τα νέα ζητήματα, ώστε να έχουμε αποφάσεις FIFA – UEFA, ενδεχομένως της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αλλά και πιθανό διάγγελμα του πρωθυπουργού που θα δώσει κάποια επιπλέον πληροφόρηση, για να πάρουμε κι εμείς τις αποφάσεις που πρέπει. Το πιθανότερο σενάριο είναι πως θα οδηγηθούμε μέχρι το τέλος της χρονιάς να παίξουμε χωρίς θεατές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης