Μπουτσικάρης: «Επόμενο βήμα η επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2020, 20:54
Μπουτσικάρης: «Επόμενο βήμα η επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα»

Ο  πρόεδρος της Super League, Λεωνίδας Μπουτσικάρης, πριν την κλήρωση του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου για τη σεζόν 2020-21 επισήμανε ότι επόμενος στόχος της διοργανώτριας αρχής είναι η επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης:

«Αξιότιμοι προσκεκλημένοι.

Αγαπητοί φίλοι του ποδοσφαίρου.

Σας καλωσορίζω στην ηλεκτρονική κλήρωση του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020 – 2021.

Στην κλήρωση θα χρησιμοποιηθεί εξειδικευμένο πρόγραμμα ηλεκτρονικού υπολογιστή, το οποίο λαμβάνει υπόψη του όλες εκείνες τις παραμέτρους που θα διαμορφώσουν το καλύτερο δυνατό πρόγραμμα για τις ομάδες, διατηρώντας φυσικά το στοιχείο της Τύχης.

Δε θέλω να μακρηγορήσω και θα τονίσω απλώς ότι το Ποδόσφαιρο, ιδίως σε αυτές τις πρωτοφανείς συνθήκες που βιώνει όλη η κοινωνία, αποτελεί μια ευχάριστη διέξοδο για όλους τους φιλάθλους, με επόμενο βήμα την επιστροφή τους στα γήπεδα.

Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλους όσοι, ο καθένας από τη θέση ευθύνης του, συντέλεσαν ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα που προέκυψαν.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω την Interwetten, Χρυσό Χορηγό του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, για τη χορηγία της Κλήρωσης σήμερα.

Εύχομαι σε όλους μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με λιγότερα προβλήματα, περισσότερο ποδόσφαιρο και πάνω απ' όλα υγεία για όλους»!

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2020, 21:11