Η Μπαρτσελόνα επιμένει για την απόκτηση του Μέμφις Ντεπάι, αλλά θα πρέπει να κάνει υπομονή έως το καλοκαίρι, καθώς ο πρόεδρος της Λιόν, Ζαν Μισέλ Ολάς, δήλωσε πως ο Ολλανδός σταρ δεν θα παραχωρηθεί στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Σύμφωνα με δηλώσεις του στην «RMC», ο διεθνής επιθετικός, που ήδη μετρά τη φετινή σεζόν πέντε γκολ και τρεις ασίστ, θα μείνει στη Λιόν έως το τέλος της σεζόν:

«Ο Μέμφις θα μείνει στην ομάδα έως το τέλος της σεζόν, καθώς τον χρειαζόμαστε. Το καλοκαίρι, όταν θα μείνει ελεύθερος, αυτός θα αποφασίσει την επόμενη ομάδα της καριέρας του, αλλά τον Ιανουάριο δεν θα παραχωρηθεί. Και το καλοκαίρι έλεγαν πως θα πάει στην Μπαρτσελόνα και δεν με πίστευαν όταν έλεγα πως θα μείνει, αλλά έμεινε» τόνισε σχετικά ο Ολάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως τα ρεπορτάζ σε Ισπανία και Ολλανδία επιμένουν πως ο Ντεπάι συμφώνησε να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη διάσημη ισπανική ομάδα και περιμένει τον Ιανουάριο για να μετακομίσει στη Βαρκελώνη και να καλύψει το κενό του Λουίς Σουάρες, που αποχώρησε από το «Καμπ Νου» για την Ατλέτικο Μαδρίτης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης