Ο Ισπανός ομοσπονδιακός προπονητής της Πορτογαλίας, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, στις πρώτες του κλήσεις, ενόψει των προκριματικών αγώνων (10ος όμιλος) για το Euro 2024 με Λιχτενστάιν και Λουξεμβούργο, στις 23 και 26 Μαρτίου δεν προχώρησε σε μεγάλες αλλαγές.

Στη σχετική λίστα βρίσκεται και ο 38χρονος Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος με μήνυμα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τόνισε πως επιστρέφει με χαρά στην εθνική ομάδα: «Πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην εθνική μας ομάδα και θα μπορέσω να εκπροσωπήσω ξανά την Πορτογαλία», έγραψε σχετικά ο Πορτογάλος σταρ της Αλ Νασρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνολικά ο Κριστιάνο έχει 196 εμφανίσεις με την εθνική Πορτογαλίας, όσες και ο Μπαντέρ Αλ-Μουτάβα από το Κουβέιτ. Οι δυο τους μοιράζονται τους τελευταίους μήνες την κορυφή, αλλά ο Πορτογάλος θέλει άλλο ένα παιχνίδι για να μείνει μόνος στην πρώτη θέση με τους παίκτες που έχουν τις περισσότερες διεθνείς εμφανίσεις. 

Αν ο Ρονάλντο παίξει κόντρα στο Λιχτενστάιν θα έχει πια 197 διεθνείς συμμετοχές, ενώ είναι φυσικά και ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των εθνικών ομάδων με 118 γκολ έχοντας αφήσει πίσω του τον Ιρανό Αλί Νταεΐ με 109. 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης