Κανένα έλεος δεν έδειξε η Σότσι απέναντι στην ομάδα Νέων της Ροστόφ, την οποία διέσυρε με 10-1 (!), στον έναν από τους δύο σημερινούς αγώνες (Σαμάρα-Γκρόζνι 2-4 ο άλλος), που σηματοδότησαν την επανέναρξη του ρωσικού πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι αναγκάστηκαν να ταξιδέψουν στο θέρετρο της Μαύρης Θάλασσας με αποστολή αποτελούμενη από παίκτες γεννημένους το 2002 και το 2003 για να μην μηδενιστούν, αφού η ανδρική ομάδα βρίσκεται σε καραντίνα καθώς έξι ποδοσφαιριστές της Ροστόφ βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά περίεργο τρόπο, η Ροστόφ προηγήθηκε μόλις στο πρώτο λεπτό με τον Ρομανόφ, αλλά στη συνέχεια ξέσπασε… θύελλα: ο Μοστοβόι ισοφάρισε στο 6΄, ο Κοκόριν διπλασίασε στο 15΄ και το ημίχρονο έκλεισε στο 4-1, με τα τέρματα του Κοκόριν στο 44΄ και του Ζαμπολότνι στο 45΄.

Τα πράγματα… χειροτέρεψαν για τους φιλοξενούμενους στην επανάληψη, με τον Ζαμπολότνι να κάνει το 5-1 στο 47ο λεπτό και τους Κοκόριν (51΄), Νοβοσέλτσεφ (53΄), Πόλοζ (74΄, 86΄), Κολντούνοφ (87΄) να δημιουργούν ένα «αστρονομικό» σκορ.

Η Ροστόφ είναι τέταρτη στην κατάταξη του πρωταθλήματος και πριν από το σημερινό αγώνα τη χώριζαν με την (9η) Σότσι 14 βαθμοί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης