Την παραμονή της πρεμιέρας των υποχρεώσεων της εθνικής Σκωτίας στα προκριματικά του Euro 2024 απέναντι στην Κύπρο, στο Χάμπντεν Παρκ, ο Στιβ Κλαρκ υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σκωτίας, διάρκειας έως το 2026.

Ο Κλαρκ είχε αναλάβει για πρώτη φορά Ομοσπονδιακός προπονητής της Σκωτίας στις 20 Μαΐου του 2019 και μάλιστα ο πρώτος αγώνας του ήταν τότε απέναντι στην Κύπρο, για τα προκριματικά του Euro 2020, με τους Σκωτσέζους να προκρίνονται στην τελική φάση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν και η Σκωτία απουσίασε από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε σήμερα (24/3), του εξασφαλίζει την παραμονή του έως και την ολοκλήρωση του επόμενου Παγκόσμιου Κυπέλλου, όπου αυτή τη φορά ελπίζουν να προκριθούν.

Μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του, ο Στιβ Κλαρκ επισήμανε: «Είμαι υπερήφανος που εγώ και η ομάδα μου στο τεχνικό τιμ θα παραμείνουμε για τις επόμενες δύο μεγάλες διοργανώσεις, καθώς και για το Nations League.

Tο ότι είμαστε σε θέση να παραμείνουμε είναι το αποτέλεσμα της ομάδας των παικτών που έπαιξαν κεντρικό ρόλο στη βελτίωσή μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο άμεσος στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε ένα θετικό ξεκίνημα στα προκριματικά του Euro απέναντι στην Κύπρο που ήταν αντίπαλοί μου και στο πρώτο μου παιχνίδι ως Ομοσπονδιακός της Σκωτίας το 20219», είπε ο Κλαρκ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης