Η Φλαμένγκο, νικήτρια του Copa Libertadores, ανακοίνωσε τον Πορτογάλο-πρώην προπονητή του Ολυμπιακού-Βίτορ Περέιρα, ως νέο προπονητή της ομάδας για τη σεζόν 2023.

«Η Φλαμένγκο ενημερώνει ότι έχει συμφωνήσει με τον προπονητή Βίτορ Περέιρα για την θέση του προπονητή το 2023», ανέφερε η ομάδα του Ρίο ντε Τζανέιρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 54χρονος Περέιρα, κάθισε φέτος στον πάγκο της Κορίνθιανς, μία από τις μεγαλύτερες αντιπάλους της ομάδας του Ρίο ντε Τζανέιρο, στην πρώτη του εμπειρία στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο, αλλά στο τέλος της σεζόν ανακοίνωσε ότι δεν θα συνεχίσει για «οικογενειακούς λόγους».

Στη συνέχεια, διαβεβαίωσε ότι δεν θα υπογράψει σε άλλη βραζιλιάνικη ομάδα και ότι θα επέστρεφε στο σπίτι του, στην Πορτογαλία.

«Πρέπει να βοηθήσω να σταθεροποιηθεί λίγο η διαδικασία της νόσου της πεθεράς μου, που μένει στο σπίτι μου. Γι’ αυτό πρέπει να επιστρέψω», είπε σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό ESPN Βραζιλίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Περέιρα θα αντικαταστήσει τον Βραζιλιάνο Ντορίβαλ Τζούνιορ, ο οποίος αποχώρησε τον περασμένο μήνα, εν μέσω έντονων αποκλίσεων με το διοικητικό συμβούλιο της πιο δημοφιλής ομάδας στη χώρα και παρά την κατάκτηση του Copa Libertadores το 2022.

Ο Ντορίβαλ Τζούνιορ θωρείται ως έναν από τους πιθανούς υποψηφίους για να αντικαταστήσει τον Τίτε στην εθνική Βραζιλίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης