Χιούλμαντ: «Μπράβο στην Αγγλία και στον Σάουθγκεϊτ»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 8 Ιουλίου 2021, 10:47
Χιούλμαντ: «Μπράβο στην Αγγλία και στον Σάουθγκεϊτ»

Με ανάμεικτα συναισθήματα εμφανίστηκε ο Δανός ομοσπονδιακός τεχνικός, Κάσπερ Χιούλμαντ, λίγο μετά τον ημιτελικό του Euro 2020, που έληξε με νίκη 2-1 της Αγγλίας στην παράταση (κ.α. 1-1):

«Μπράβο στην Αγγλία για την πρόκριση στον τελικό. Πρώτα απ' όλα, θέλω να συγχαρώ τον συνάδελφό μου, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, για τον τρόπο που εργάστηκε, ειδικά με νέους παίκτες και για τις αξίες που ενστάλαξε στην ομάδα του. Έκανε καλή δουλειά σε μια δύσκολη θέση.

Είμαστε πολύ απογοητευμένοι και είναι πολύ δύσκολο για εμένα να μιλήσω αυτήν την στιγμή. Ίσως θα είναι πιο εύκολο σε λίγες ημέρες. Ήμασταν τόσο κοντά στον τελικό. Διάβασα στον Τύπο ότι δεν ήταν πέναλτι, οπότε είναι κάτι που με ενοχλεί. Είμαι απογοητευμένος. Δεν μπορώ να βρω τα λόγια για να πω πόσο θαυμάζω αυτό το επιτελείο και αυτούς τους παίκτες. Περάσαμε τόσες δυσκολίες και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Είμαι ευγνώμων προς την Δανία, χρειαζόμασταν αυτήν την υποστήριξη. Λάβαμε πολλή υποστήριξη και ήταν απίστευτο.

Το μέλλον είναι γεμάτο ελπίδα, αυτά τα παιδιά είναι καταπληκτικά και ολόκληρο το έθνος μπορεί να είναι υπερήφανο γι 'αυτούς. Είναι μια απίστευτη ομάδα που έκανε μια απίστευτη δουλειά, κερδίζοντας τον σεβασμό μιας ολόκληρης χώρας».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 8 Ιουλίου 2021, 10:53