Τους ποδοσφαιριστές της Σλάβια Πράγας εκπροσώπησε ο Τόμας Χόλες στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (11/8, 20:30, Cosmote Sport 2), υπογραμμίζοντας πως η ομάδα του έχει την εμπειρία για να διαχειριστεί την πίεση που θα ασκήσει και η εξέδρα στην τσεχική ομάδα.

«Οι πιθανότητες είναι με το μέρος μας, έχουμε πλέον το προβάδισμα με 2-0. Έχουμε ένα μεγάλο πλεονέκτημα, αλλά δεν θέλω να το σχολιάσω αυτό ως ποσοστό, πρέπει να το εκμεταλλευτούμε την Πέμπτη και να τελειώσουμε την πρόκριση, τόνισε ο πολύπειρος μέσος της Σλάβια και πρόσθεσε για το πως θα προετοιμαστεί η ομάδα του για την «καυτή» ατμόσφαιρα της ρεβάνς:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν μπορείς να προετοιμαστείς για αυτό. Τέτοια ματς σε τέτοιες συνθήκες τα βιώσαμε και την περασμένη σεζόν, αποκτήσαμε πλέον εμπειρία. Όταν πιέζουμε και το γήπεδο αρχίζει να “βράζει”, είναι πολύ δύσκολο. Έτσι ήταν η κατάσταση και στη Φέγενορντ. Ο καθένας πρέπει να προετοιμαστεί κατάλληλα μέσα στο κεφάλι του».

Ο Χόλες μίλησε ακόμη και για τις καιρικές συνθήκες: «Ο καιρός είναι παρόμοιος με αυτόν που ζήσαμε στο Γιβραλτάρ. Έχει πολύ ζέστη, το πλεονέκτημα είναι ότι ο αγώνας θα παιχτεί το βράδυ. Αντίθετα με τη Σεντ Τζόζεφς παίξαμε μέσα στον καυτό ήλιο. Ελπίζουμε ότι θα είναι καλύτερα εδώ, θα υπάρξει καταπόνηση, αλλά πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι για αυτό».

Όσο για τη θέση στην οποία θα ξεκινήσει ο ίδιος στη ρεβάνς, δεδομένου ότι υπάρχει περίπτωση να αγωνιστεί το κέντρο της άμυνας λόγω της απουσίας του τιμωρημένου Σάντος, ο Χόλες είπε: «Το έχουμε ήδη συζητήσει, δεν θέλω να το αποκαλύψω, θα δούμε μετά την προπόνηση και πριν τον αγώνα. Μετά από αυτό, θα ξέρουμε ακριβώς πώς θα είναι η ενδεκάδα για την Πέμπτη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης