Ο Αστέρας Τρίπολης έχοντας πολύ καλή απόδοση επικράτησε 2-0 του ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League. Οι Αρκάδες άνοιξαν το σκορ στο 37’ με τον Σίτο, ενώ στο 54’ ο Λουίς Φερνάντεθ ανέβασε το δείκτη του σκορ. Ο ΠΑΟΚ μείωσε στο 84’ με τον Ζίβκοβιτς.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να μπει δυνατά στο ματς και μόλις στο 2ο λεπτό, από κάθετη πάσα του Ελ Καντουρί ο Κρμέντσικ βρέθηκε σε πλάγιο τετ-α-τετ με τον Τσιφτσή, πέρασε τη μπάλα από πάνω του, αλλά ο Καστάνο έκοψε την πορεία της προς την εστία του Αστέρα.

Στο 21’ από γέμισμα του Ζίβκο Ζίβκοβιτς ο Κρμέντσικ έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Αστέρα, «κρέμασε» τον Τσιφτσή και σκόραρε, όμως το γκολ δεν μέτρησε, καθώς με υπόδειξη του VAR, φάνηκε ότι ο επιθετικός του ΠΑΟΚ ήταν λίγο μπροστά από τον τελευταίο αμυντικό της ομάδας της Τρίπολης.

Στο 32’ ο Τσιφτσής έδειξε εξαιρετικά αντανακλαστικά σε φάουλ του Μουργκ, ενώ τρία λεπτά, ο Ουάρντα με εξαιρετική ατομική ενέργεια και σουτ έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του και να φύγει άουτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 37’ κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Αστέρας πήρε το προβάδισμα με ένα εξαιρετικό σε δημιουργία κι εκτέλεση γκολ. Από πολύ ωραία σέντρα του Λουίς Φερνάντεθ από τα δεξιά, ο Σίτο ήρθε με φόρα στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ και με σουτ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Ζίβκοβιτς κάνοντας το 1-0!

Ο Πάμπλο Γκαρσία προσπάθησε να «φρεσκάρει» την επίθεση του ΠΑΟΚ με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, περνώντας στο γήπεδο τους Τζόλη και Αντρίγια Ζίβκοβιτς (που προέρχονταν από μικροτραυματισμούς), όμως ο Αστέρας ήταν εκείνος που έφτασε σε δεύτερο γκολ.

Στο 54’ από βαθιά μπαλιά της άμυνας, ο Μπαράλες πήρε την κεφαλιά προς τα πίσω, ο Λουίς Φερνάντεθ πέρασε στο σπριντ τον Μιχαηλίδη και πλάσαρε κάνοντας το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Στο 66’ ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έκανε μία ωραία ατομική ενέργεια, όμως απέκρουσε ο Τσιφτσής. Πάντως στο 84’ ο Σέρβος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ με αντίστοιχη κίνηση και τελείωμα με το αριστερό έξω απ’ την περιοχή νίκησε τον γκολκίπερ του Αστέρα μειώνοντας σε 2-1.

Στο 90′ από γύρισμα του Ζίβκοβιτς, ο Κρμέντσικ έπιασε την κεφαλιά αλλά δεν σημάδεψε σωστά και κατέληξε πάνω απ’ τα δοκάρια του Τσιφτσή, στην τελευταία καλή στιγμή των φιλοξενούμενων στον αγώνα.

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 2-1 (Novasports 2)

Γκολ: 37′ Σίτο (Αστέρας Τρίπολης), 54′ Λουίς Φερνάντεθ (Αστέρας Τρίπολης), 84′ Α. Ζίβκοβιτς (ΠΑΟΚ)

 

 

 

35′ δοκάρι ο Ουάρντα

 

Κίτρινες κάρτες: Τιλίκα – Καγκάβα

Κόκκινες κάρτες:

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Κώτσιρας, Άλβαρεζ, Σουάρεθ, Καστάνιο, Βαλιέντε, Μουνάφο, Σίτο (83′ Καπίγια  90’+2 Ριέρα), Κρέσπι (67′ Τιλίκα), Λουίς Φερνάντεθ (67′ Ιγκλέσιας), Μπαράλες.

ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο (63′ Μπάμπα), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί (63′ Καγκάβα), Μουργκ (46′ Α. Ζίβκοβιτς), Ουάρντα (83′ Σφιντέρσκι), Λάμπρου (46′ Τζόλης), Κρμνέτσικ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης