Στο 0-0 έμειναν Αστέρας Τρίπολης και Βόλος στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής. Αγωνιζόμενοι υπό βροχή οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων δεν μπόρεσαν να σκοράρουν, ενώ από το 57’ οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τασουλή.

Πατήστε εδώ και δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ένα κακό πρώτο ημίχρονο η μοναδική φάση που ήταν άξια αναφοράς ήταν στο 40′. Ο Χαουρέγι έπιασε αμαρκάριστος την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 48′ καταγράφηκε η πρώτη ευκαιρία του Βόλου. Ο Ζοάο έκανε το σουτ, αλλά αστόχησε για λίγο. Στο 57′ οι Αρκάδες έμειναν με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Τασούλης αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια. Η αποβολή έδωσε την ευκαιρία στο Βόλο να πάρει μέτρα στο γήπεδο και να ελέγχει τον ρυθμό, χωρίς ωστόσο να μπορεί να δημιουργήσει μια κλασική ευκαιρία.

Στο 88′ ο Δημόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά, αλλά ο Τσαγκαράκης ορθά το ακύρωσε ως οφσάιντ. Στο 90+2′ ο Λουίς Φερνάντεθ έχασε μεγάλη ευκαιρία να βάλει τον Αστέρα μπροστά στο σκορ, αλλά το σουτ του κόντραρε στα σώματα και κατέληξε κόρνερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αστέρας Τρίπολης – Βόλος 0-0 (Novasports 2)

Γκολ:

Κίτρινες κάρτες: Τασουλής, Καπίγια, Σουάρεθ, Μπ. Φερνάντεθ – Τσοκάνης, Δημόπουλος,Φεράρι

Κόκκινες κάρτες: 57′ Τασουλής

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Μπ. Φερνάντεθ, Σουάρεθ, Τασούλης, Βαλιέντε, Καπίγια, Ριέρα (60′ Μαρτίνεζ), Λ. Φερνάντεθ, Σίτο (79′ Σίτο), Χαουρέγι (69′ M. Φερνάντεθ).

Βόλος ΝΠΣ: Μελίσσας, Ντεντάκης, Τσίκα, Δημόπουλος, Φεράρι, Τσοκάνης, Ζοάο (87′ Λύρατζης), Τόρες (90’+4 Ατιγιάτ), Μάντζης, Μαξ, Γέντρισεκ (45’+2 Τσαούσης).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης