Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση στη Νεάπολη ανάμεσα στον Ιωνικό και τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, για την 10η αγωνιστική της Super League.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 14ο λεπτό με την κεφαλιά του Τουράμ, ωστόσο οι Αρκάδες ισοφάρισαν στο 29′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τιλίκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τις δύο ομάδες ήταν η δεύτερη ισοπαλία στην τελευταία τριάδα αγώνων τους.

 

Οι παίκτες των δύο συλλόγων μπήκαν… ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο και πριν τη συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου ο Τουράμ έβαλε μπροστά τον Ιωνικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βραζιλιάνος στράικερ εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Λένις και με κεφαλιά νίκησε τον Τσιφτσή στο 14΄ (1-0) και πανηγύρισε το δεύτερο τέρμα του στο πρωτάθλημα.

Ο στράικερ του Ιωνικού στάθηκε άτυχος στη συνέχεια, καθώς στο 33΄ τραυματίστηκε (πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για θλάση) και αντικαταστάθηκε από τον Ματσούκα).

Η «απάντηση» των Αρκάδων ήταν άμεση και στο 29΄ έφεραν το ματς… στα ίσια. Με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Τιλίκα Λεό δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Χουτεσιώτη, με τον Βραζιλιάνο να «ανοίγει λογαριασμό» στη Super League.

Το ματς ήταν ανοιχτό και στο δεύτερο μέρος με τους φιλοξενούμενους ν΄ απειλούν στο 60΄ με τον Σόνι και τους Νικαιώτες να χάνουν τεράστια ευκαιρία με τον Αοσμαν στο 78΄, όταν σούταρε άουτ από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση.

Κίτρινες: Τσιγκρίνσκι, Ρομαό, Ματσούκας, Μύγας – Ριέρα, Καστάνο, Σίτο

ΙΩΝΙΚΟΣ (Σπανός): Χουτεσιώτης, Γκοτσούλιας, Αοσμάν, Ντάλσιο, Καμπράλ (55΄ Μάναλης), Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Ρομαό, Τουράμ (33΄ Ματσούκας), Λένις (90΄+1 Κιάκος)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ράσταβατς): Τσιφτσής, Καρμόνα (77΄ Γκαρσία), Άλβαρες, Καστάνο, Ατιένθα, Βαλιέντε, Τιλίκα Λεό, Σίτο, Ριέρα (77΄ Ιγκλέσιας), Σόνι (63΄ Κρέσπι), Μπενίτο

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης