Στα μετόπισθεν ενισχύθηκε ο Ατρόμητος, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Βέλγου Λόρενς Ντε Μποκ. Ο 29χρονος Βέλγος καλύπτει το αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά μπορεί να αγωνιστεί και ως σέντερ μπακ, ενώ εντάσσεται στους «κυανόλευκους» ως ελεύθερος από τη Ζούλτε Βάρεγκεμ.

Η ανακοίνωση του Ατρομήτου:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την απόκτηση του Λόρενς Ντε Μποκ με ελεύθερη μεταγραφή από τη Ζούλτε Βάρεγκεμ, με τον νέο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Ο 29χρονος, Λόρενς Ντε Μποκ, είναι γεννημένος στο Βέλγιο, αγωνίζεται ως αριστερός μπακ ενώ μπορεί με ευκολία να συνεισφέρει και ως κεντρικός αμυντικός. Άρχισε την επαγγελματική του καριέρα μόλις στα 16 του χρόνια με τη Λόκερεν, από τη σεζόν 2010/11 λογιζόταν ως μία βασική λύση και το 2012 πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου με την τότε ομάδα του.

Χάρη στις εμφανίσεις του, τον Ιανουάριο του 2013 τον απέκτησε με μεταγραφή 3,5 εκατ. ευρώ η Κλαμπ Μπριζ και αποδείχθηκε μία από τις πιο εμβληματικές φυσιογνωμίες στην ιστορία του συλλόγου, καθώς παρέμεινε μέχρι τον Ιανουάριο του 2018, όταν και πήρε μεταγραφή στη Λιντς. Στην Κλαμπ Μπριζ πραγματοποίησε συνολικά 177 εμφανίσεις και κατέκτησε δύο πρωταθλήματα (2016, 2018), ένα Κύπελλο (2015) και ένα Σούπερ Καπ (2016/17). Παράλληλα, κατέγραψε 30 συμμετοχές σε επίπεδο Champions και Europa League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά τη Λιντς ακολούθησαν παρουσίες σε Οστάνδη, Σάντερλαντ και Ντεν Χάαγκ και επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Ζούλτε Βάρεγκεμ το 2020. Με τον βελγικό σύλλογο ήταν βασικό και αναντικατάστατο μέλος και αρχηγός της ομάδας, πραγματοποιώντας συνολικά 62 συμμετοχές ενώ αγωνίστηκε κανονικά στο πρώτο επίσημο ματς της πρώην ομάδας του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Βελγίου.

Παράλληλα, ο Λόρενς Ντε Μποκ είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες του Βελγίου, ενώ έχει αποτελέσει και μέλος αποστολής της εθνικής Ανδρών.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα που πήρε τη φανέλα με το νούμερο «28», πραγματοποίησε και τις πρώτες του δηλώσεις στο atromitosfc.gr:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι πλέον παίκτης του Ατρόμητου. Όλοι οι άνθρωποι εδώ με καλωσόρισαν πολύ θερμά και κυρίως ο Τεχνικός Διευθυντής, Γιάννης Αγγελόπουλος, που χειρίστηκε όλες τις διαπραγματεύσεις. Πρόλαβα να δω τις εγκαταστάσεις του προπονητικού μας κέντρου και πραγματικά παρέχουν τα πάντα σε έναν ποδοσφαιριστή, σε σημείο που τον κάνουν να σκέφτεται μόνο το ποδόσφαιρο και τίποτα άλλο.

Πριν πάρω την απόφαση να υπογράψω στον Ατρόμητο, μίλησα με κάποιους πρώην παίκτες της ομάδας, όπως ο Νιλ Ντε Πο, που παρά το γεγονός ότι έμεινε για λίγους μήνες στην ομάδα μου είπε τα καλύτερα λόγια για τον Ατρόμητο και έτσι δεν είχα κανέναν ενδοιασμό να αποδεχθώ την πρόκληση του Ατρόμητου.

Ήθελα να δοκιμάσω μια νέα εμπειρία στο εξωτερικό, ήθελα να αποτελέσω μέρος ενός φιλόδοξου πλάνου και ο Ατρόμητος μου δίνει αυτή τη δυνατότητα. Εκτός από το προπονητικό κέντρο, είδα και το γήπεδο της ομάδας μας και ανυπομονώ να ενταχθώ με την υπόλοιπη ομάδα και να γνωρίσω τους νέους συμπαίκτες. Είμαι απόλυτα έτοιμος από επίπεδο φυσικής κατάστασης, αφού ακολούθησα κανονικά την προετοιμασία της Ζούλτε Βάρεγκεμ, έχω ήδη αγωνιστεί και σε ένα παιχνίδι, οπότε ανυπομονώ να φορέσω γρήγορα τη φανέλα της νέας μου ομάδας”.

Παράλληλα, έστειλε και το μήνυμά του για τον κόσμο:

“Έχω μάθει ότι είναι πολύ ενθουσιώδεις και παθιασμένοι με την ομάδα και ανυπομονώ να τους δω από κοντά στο Περιστέρι. Οπότε, δίνουμε ραντεβού στο γήπεδο για τους πρώτους αγώνες της ομάδας μας. Ξέρω ότι είναι μια σημαντική χρονιά, αφού συμπληρώνουμε 100 χρόνια και εύχομαι ν έχουμε μια πορεία που θα αφήσει τους πάντες ικανοποιημένους”.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης