Ο Ατρόμητος εξασφάλισε ουσιαστικά από σήμερα την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά το θριαμβευτικό πέρασμά του από την πρωτεύουσα της Μαγνησίας, όπου επικράτησε με 3-0  του Βόλου, στο ντεμπούτο του Αλμπέρτο Γκαγιέγκο στον πάγκο των Θεσσαλών.

Ο δεύτερος αγώνας είναι προγραμματισμένος για την επόμενη Τρίτη (14/1, 17:15), στο Περιστέρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τον τέλειο αιφνιδιασμό ανοίγοντας το σκορ στο Πανθεσσαλικό μόλις στο 2ο λεπτό, όταν σε κόρνερ του Ούμπιδες ο Γούτας πρόλαβε τον προσωπικό αντίπαλό του, πήγε πρώτος στην μπάλα και με κεφαλιά «έγραψε» το 0-1.

Στη συνέχεια, αφού ο Ατρόμητος αντιπαρήλθε «αναίμακτα» τη φάση στο 9΄, όταν ο Μέγιερι βγήκε νικητής στο τετ α τετ με τον Μουνίθ, η ομάδα των δυτικών προαστίων πάτησε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 30΄ απείλησε με δεύτερο γκολ, όταν ο Γιακουμάκης βγήκε απέναντι στον Μελισσά αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει.

Στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου οι Θεσσαλοί προσπάθησαν να πιέσουν, είχαν δυο προσπάθειες του Τόρες (49΄, 62΄) που δεν τελεσφόρησαν και στο 63΄ ο Βέλλιος έδωσε σαφές πλεονέκτημα πρόκρισης στον Ατρόμητο διπλασιάζοντας τα γκολ της ομάδας του, όταν στη σέντρα του Νταβιώτη από αριστερά νίκησε τον Μελισσά για το 0-2, επίσης με κεφαλιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη «χαριστική βολή» στον Βόλο έδωσε ο ίδιος παίκτης στο 73΄, όταν σε παράλληλη μπαλιά του Χαρίση ο Βέλλιος έκανε την προβολή στο δεύτερο δοκάρι, σπρώχνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

 

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπαλογιάννης, Οικονόμου, Μουνίθ, Μαξ – Χαρίσης

ΒΟΛΟΣ (Αλμπέρτο Γκαγιέγκο): Μελισσάς, Ντεντάκης, Φεράρι, Τσοκάνης (57΄ Γέντρισεκ), Μουνίθ, Γκουαροτσένα, Τόρες, Οικονόμου, Ραφαέλ (71΄ Μάντζης), Διαμαντής, Μπαλογιάννης (46΄ Μαξ).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Μέγιερι, Κιβρακίδης, Κάχιλα, Γούτας, Ταλόχα, Χαρίσης, Μπαένα, Νταβιώτης (64΄ Γκάλο), Ούμπιδες, Γιακουμάκης, Βέλλιος (85΄ Μανούσος).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης