Ο Παναιτωλικός επικράτησε 2-0 του ΟΦΗ στο Αγρίνιο στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το σκορ άνοιξε στο 78’ ο Ντουάρτε και στο 85’ σκόραρε με πέναλτι ο Μπαΐροβιτς.

Σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο από τη συνεχή βροχόπτωση, οι δύο ομάδες προσπάθησαν να δημιουργήσουν φάσεις, χωρίς να τα καταφέρουν στα πρώτα 45 λεπτά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το δεύτερο μέρος, όμως, είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Δύο δοκάρια και ισάριθμα γκολ «ζέσταναν» τους φίλους που βρέθηκαν στο γήπεδο. Στο 65΄ ο ΟΦΗ έφτασε «μια ανάσα» από το γκολ, αλλά το σουτ του Τσιλιανίδη σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 77΄ ήταν η σειρά των γηπεδούχων να στείλουν την μπάλα στη δοκό, αφού η κεφαλιά του Μπαΐροβιτς χτύπησε στο αριστερό δοκάρι.

Στην επόμενη φάση ο Ντουάρτε εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι η μπάλα κόλλησε στο γήπεδο και με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0. Στο 85΄ ο Παναιτωλικός κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπαΐροβιτς κι έκανε το 2-0. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Παναιτωλικού στο φετινό πρωτάθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παναιτωλικός – ΟΦΗ 2-0 (ΕΡΤ Sports)

Γκολ: 78′ Ντουάρτε, 85′ πεν. Μπαΐροβιτς

65′ δοκάρι ο Τσιλιανίδης

77′ δοκάρι ο Μπαΐροβιτς

Κίτρινες κάρτες: Ντίας – Κουτρουμπής, Στάικος, Μαρινάκης, Φιγκεϊρέδο

Κόκκινες κάρτες:

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κνετ, Σανιά, Γιοβάνοβιτς, Σιέστεντ, Μαρσιάλ, Ταχάρ, Λιάβας, Μιμίτο (88′ Μαλής), Αριγίμπι (74′ Ντουάρτε), Ντίας, Μπαΐροβιτς (87′ Ντάλσιο).

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Γιαννούλης, Μπράουν, Σακόρ (90+1′ Νοικοκυράκης), Νάστος, Στάικος, Τσιλιανίδης, Φερέιρα (59′ Φιγκεϊρέδο), Μάνος (90’+1 Σουρνάκης).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης