Ένα σενάριο που είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα στη Γαλλία εμπλέκει τον Πέδρο Μαρτίνς με την Μπορντό, μέσω του… Ζόρζε Μέντες!

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα διαρρέονται από Μέσα που πρόσκεινται στους «Γιρονδίνους» το κινεζικό επενδυτικό γκρουπ FOSUN είναι κοντά στην απόκτηση των μετοχών του συλλόγου, πίσω από το οποίο κρύβεται ο περίφημος Πορτογάλος ατζέντης Ζόρζε Μέντες. Ένα δίδυμο που έχει συνεργαστεί και για την εξαγορά της Γουλβς.

Σύμφωνα λοιπόν με τις ίδιες πηγές, αν η πρόταση των Κινέζων γίνει αποδεκτή από τη διοίκηση του συλλόγου τότε ο Μέντες έχει αποφασίσει να δώσει τα… κλειδιά των αποδυτηρίων στον προπονητή του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς.

Σαφώς πρόκειται για ένα σενάριο που ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα. Άξιο αναφοράς είναι πάντως το γεγονός ότι ο νυν τεχνικός του Ολυμπιακού δεν βρίσκεται στο πελατολόγιο του Ζόρζε Μέντες, με ότι κι αν συνεπάγεται αυτό για την εγκυρότητα της είδησης που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης