Μία μεγάλη συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάν Εμβιλά στη γαλλική έκδοση του Goal.com, μιλώντας για το επόμενο βήμα της καριέρας του, μετά από μία «γεμάτη» τριετία στον Ολυμπιακό. Ο Γάλλος μέσος παραδέχθηκε πως έχει προτάσεις από ομάδες της αραβικής χερσονήσου, ωστόσο, ο ίδιος προτιμάει να συνεχίσει σε ένα κλαμπ που θα αγωνίζεται στο Champions League ή στο Europa League.

«Είμαι έτοιμος για μια νέα πρόκληση. Είμαι ελεύθερος και εξετάζω προσεκτικά όλα τα δεδομένα. Δεν είμαι 24 ετών. Είμαι 32. Κοιτάω ποιος θα είναι πιο ειλικρινής μαζί μου. Ακούω προσεκτικά όσα μου λένε. Με έχουν πλησιάσει κάποια αραβικά κλαμπ» τόνισε αρχικά ο Εμβιλά και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Νιώθω ικανός να βοηθήσω μια ομάδα που θα αγωνίζεται στο Champions League ή το Europa League ή να βοηθήσω κάποια να φτάσει σε αυτό το επίπεδο. Έχω την εμπειρία για να το κάνω. Όσο ήμουν στον Ολυμπιακό έπαιξα απέναντι σε σπουδαίες ομάδες, όπως είναι η Μάντσεστερ Σίτι και η Πόρτο.

Μπορώ να βοηθήσω πολλούς συλλόγους που βρίσκονται στο κορυφαίο επίπεδο. Είναι ένα κριτήριο, το οποίο ίσως παίξει ρόλο στην απόφασή μου για την επόμενη ομάδα μου. Είμαι ελεύθερος και έχω μπροστά μου μια μεγάλη ευκαιρία».

Κάνοντας έναν απολογισμό της παρουσίας του στον Ολυμπιακό ο Γάλλος άσος είπε: «Σε διάστημα τριών ετών έπαιξα σε 140 παιχνίδια. Στα 120 από αυτά ξεκίνησα βασικός. Έδωσα τα πάντα και κατέκτησα τίτλους. Ήμουν πολύ σημαντικός παίκτης για τη λειτουργία της ομάδα μου. Γέμισα εμπειρίες και είμαι έτοιμος για μια νέα πρόκληση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το δικό μου καλό και κυρίως για το καλό του συλλόγου που θα θέλει πραγματικά να πορευτούμε χέρι-χέρι, θα ήταν ωραίο να βρω γρήγορα τη νέα ομάδα μου. Είμαι ανυπόμονο άτομο. Θέλω να εμπλακώ σε ένα γκρουπ και να έχω στόχους».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης