Ανακουφισμένος και παράλληλα ευτυχής ήταν ο Πέδρο Μαρτίνς μετά τη νίκη-πρόκριση του Ολυμπιακού απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, που ήρθε χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ελ Αραμπί στο 87ο λεπτό του αγώνα.

«Το δύσκολο είναι να δημιουργείς ευκαιρίες κι εμείς κάναμε πολλές. Είχαμε το έλεγχο του παιχνιδιού στη μεγάλη διάρκειά του. Καμία φορά κάναμε τα πράγματα δύσκολα, χάνοντας τον έλεγχο. Αυτό έγινε στα πέντε τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου. Όμως, καταφέραμε να κάνουμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι και ήμασταν κυρίαρχοι. Πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε και την πρόκριση», σχολίασε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός μιλώντας στην Cosmote TV.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν συνεχεία επισήμανε: «Αυτή τη στιγμή το μόνο που θα πρέπει να σκεφτόμαστε είναι να ξεκουραστούμε, να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας για το επόμενο ματς. Στη συνέχεια θα δούμε. Σήμερα ήταν μία εξαιρετική βραδιά για τον Ολυμπιακό και όποιος ήρθε στο γήπεδο έζησε πολύ έντονα συναισθήματα. Ήταν μία υπέροχη βραδιά και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας».

Όσο για το πόσο πίστευε στη νίκη ο Μαρτίνς ανέφερε: «Πίστευα στην πρόκριση πάρα πολύ. Δεν υπήρχε άλλος δρόμος εκτός από τη νίκη. Είχαμε κάνει καλά παιχνίδια στην Ευρώπη, καλές εμφανίσεις. Ο Ολυμπιακός άξιζε να περάσει και έπρεπε να το αποδείξουμε μπροστά στον κόσμο μας».

Ερωτηθείς για το αν θα άλλαζε το πρωτάθλημα με μια καλή πορεία στο Europa League ο Πορτογάλος ήταν κατηγορηματικός, υπογραμμίζοντας: «Όχι! Ο στόχος είναι το πρωτάθλημα. Χρειαζόμαστε και θέλουμε έναν τίτλο στην Ελλάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης