Η ήττα του Ολυμπιακού στην Αμβέρσα από την Αντβέρπ δεν άλλαξε τη μοίρα της πειραϊκής ομάδας στο Europa League, αφού ακόμη και με νίκη πάλι στα πλέι οφ θα συμμετείχε, από τη στιγμή κατά την οποία η Άιντραχτ Φρανκφούρτης δεν ηττήθηκε στην Κωνσταντινούπολη από τη Φενέρμπαχτσε.

Η ουσία ήταν η εμφάνιση και οι «ερυθρόλευκοι» εμφανίστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων, με τον προπονητή τους, Πέδρο Μαρτίνς, να είναι ο πρώτος που το παραδέχεται. «Σήμερα κάναμε λάθη και ο προπονητής και οι παίκτες. Είναι το χειρότερο παιχνίδι που κάναμε στην Ευρώπη από τότε που ήρθα στον Ολυμπιακό», υπογράμμισε ο Πορτογάλος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πραγματικά σήμερα ήταν ένα απογοητευτικό παιχνίδι από εμάς. Γενικότερα, εμείς ήμασταν το πρόβλημα. Ήμασταν απογοητευτικοί. Δεν εμφανίσαμε καθόλου τα πράγματα που περιμέναμε. Ήξερα ότι σήμερα μπορεί να μην γινόταν το καλύτερο ματς από την πλευρά μας. Δεν περίμενα όμως, τόσο απογοητευτική εικόνα», παραδέχθηκε ο Μαρτίνς.

«Σίγουρα περίμενα από πολλούς ποδοσφαιριστές περισσότερα πράγματα. Έχουν δείξει στο παρελθόν ότι μπορούν να τα καταφέρουν, αλλά κάποιοι ακόμα δεν έχουν φτάσει στα επίπεδα που περιμένουμε. Γενικότερα, αυτό που μπορώ να πω για την ομάδα μας ήταν ότι επρόκειτο για μία επίδειξη ενός φτωχού παιχνιδιού».

Ερωτηθείς για τις «ανόητες» κίτρινες κάρτες που πολύ συχνά δέχεται ο Παπέ Σισέ, ο προπονητής του ανέφερε: «Φυσικά και συμφωνώ μαζί σας. Έχω μιλήσει μαζί του. Έχω μιλήσει πολλές φορές μαζί του και ήρεμα, αλλά και έχω μαλώσει μαζί του. Πρέπει να έχει συναισθηματικό έλεγχο. Η χρονιά είναι μεγάλη και δεν χρειάζεται να έχουμε ποδοσφαιριστές εκτός δράσης για τέτοιους λόγους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μαρτίνς κατέληξε λέγοντας: «Τελειώνοντας, θέλω να πω ότι περιμένουμε μεγάλη βελτίωση από την ομάδα μας. Έχουμε δρόμο μπροστά μας και αυτό που περιμένουμε είναι βελτίωση των κεντρικών παικτών, θέλουμε πιο αποτελεσματικούς τους κεντρώους. Το δυνατό κέντρο είναι αυτό που μπορεί να μας βοηθήσει. Δεν είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση του κέντρου. Περιμένω πολύ γρήγορα να δούμε βελτίωση. Πάντα έλεγα ότι η Αντβέρπ είναι καλή ομάδα και ότι από λεπτομέρειες έμεινε εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων και σήμερα το απέδειξε».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης