Ο Ολυμπιακός επικράτησε 4-1 του Βόλου στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ανέβηκε μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League. Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής η ομάδα της Μαγνησίας προηγήθηκε με πέναλτι του Μπαριέντος στο 11’, ενώ τέσσερα λεπτά νωρίτερα ο Δουβίκας σημάδεψε το δοκάρι του Σα. Οι «ερυθρόλευκοι» ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Μασούρα και ο Ελ Αραμπί με χατ τρικ στο 66’, το 80’ και τις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βόλος προηγήθηκε μόλις στο 11ο λεπτό, με πέναλτι του Μπαριέντος στο οποίο είχε υποπέσει ο Μπα επί του Δουβίκα, με τους γηπεδούχους να φτάνουν στην ισοφάριση δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ημιχρόνου με ηρωική προσπάθεια του Μασούρα, ο οποίος σκόραρε και τραυματίστηκε, αφού συγκρούστηκε με τον τερματοφύλακα του Βόλου.

Στο 66΄ ο Καμαρά έκανε την διαγώνια πάσα στον Ελ Αραμπί, που με το δεξί απέφυγε την αντίπαλη πίεση και με ένα αριστοτεχνικό πλασέ στην απέναντι γωνία νίκησε τον Γκαραβέλη και ταυτόχρονα άρχισε το προσωπικό… σόου του.

Στο 80΄ ο Μαροκινός βρήκε τον Μασούρα κι αυτός στον Φορτούνη. Ο Ελ Αραμπί πήρε εκ νέου την μπάλα και με αριστερό πλασέ έκανε το 3-1. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων από σέντρα του Τιάγκο Σίλβα πάλι ο Ελ Αραμπί κατέβασε την μπάλα με το στήθος και με αριστερό πλασέ έγραψε το τελικό σκορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ολυμπιακός – Βόλος 4-1 (Novasports 2)

Γκολ: 11′ πεν. Μπαριέντος (Βόλος), 45’+3 Μασούρας (Ολυμπιακός), 66′ Ελ Αραμπί (Ολυμπιακός), 80′ Ελ Αραμπί (Ολυμπιακός), 90’+ 1 Ελ Αραμπί (Ολυμπιακός)

 

 

 

 

 

7′ δοκάρι ο Δουβίκας

 

Κίτρινες κάρτες: Μπα – Σάντσες

Κόκκινες κάρτες:

Ολυμπιακός: Σα, Βινάγκρε (46′ Χολέμπας), Ντρέγκερ (5′ Ραντζέλοβιτς), Σεμέδο, Μπα (58′ Σισέ), Καμαρά, Μπουχαλάκης (58′ Πέπε), Βρουσάι, Φορτούνης (81′ Τιάγκο Σίλβα), Μασούρας, Ελ Αραμπί.

Βόλος: Γκαραβέλης, Ντεντάκης (75′ Κιάκος), Φεράρι, Σάντσες, Δουβίκας, Ουάρντα (68′ Περέα), Μαρτίνες, Μπαριέντος (19′ Νίνης), Κολόμπο, Ριένστρα, Μπαρτόλο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης