Σημαντικές αλλαγές έρχονται λίαν συντόμως στο οργανόγραμμα του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού. Κι εκτός απ’ την επικείμενη αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, με τον Ισπανό Κάρλος Κορμπεράν να είναι προ των πυλών των περσινών πρωταθλητών Ελλάδας, θα υπάρξει άμεσα άλλη μία κίνηση στο ποδοσφαιρικό τμήμα, με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο να «κρεμάει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του» και να αναλαμβάνει καθήκοντα γενικού αρχηγού.

Ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός, που επέκτεινε πριν από δύο μήνες το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και συμμετείχε κανονικά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, αναμένεται να υπηρετήσει τους «ερυθρόλευκους» από άλλο πόστο, γνωρίζοντας άριστα πρόσωπα και πράγματα εντός των αποδυτηρίων των Πειραιωτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σαν ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε δύο διαφορετικές θητείες στον Ολυμπιακό, ήτοι από το 2008 έως το 2014 κι από το 2019 μέχρι σήμερα, έχοντας παίξει συνολικά σε 212 επίσημα ματς (6 γκολ, 2 ασίστ).

Πλην του Ολυμπιακού έχει αγωνιστεί ακόμη στον Άρη (απ’ τον οποίο ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του), στη Μπρίσμπεϊν Ρόαρ, στην Σανγκάη Σένχουα, στην Τραμπζονσπόρ και στην Τζουμπίλο Ιβάτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης