Χωρίς τον Μαρσέλο θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (17/10, 20:00, Cosmote Sport 1) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για την 8η αγωνιστική της Super League.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ υπέστη μία σύσπαση στο δεξιό τετρακέφαλο κι έμεινε εκτός αποστολής, καθώς ο Μίτσελ Γκονζάλεθ προτίμησε να τον προφυλάξει για τη συνέχεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ίδιο συνέβη και με τον Άβιλα που ακόμη δεν είναι στο 100%, ενώ έξω έμειναν για διάφορους λόγους και οι Σίμε Βρσάλικο, Παπέ Αμπού Σισέ και Κώστας Φορτούνης.

Αντιθέτως, κανονικά συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή από τον Ισπανό τεχνικό οι Γιουσέφ Ελ Αραμπί, Γιαν Εμβιλά, Παναγιώτης Ρέτσος και Ντιέντιε Σαμασέκου.

Αναλυτικά, η αποστολή των «ερυθρολεύκων»: Αγκιμπού Καμαρά, Ουσεϊνού Μπα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Ιν Μπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης