Ολυμπιακός: Ρήξη χιαστών ο Φορτούνης
Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 27 Ιουνίου 2021, 15:43
Σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Κώστα Φορτούνη, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών στο αριστερό γόνατο στη διάρκεια του χθεσινού φιλικού με τη Βολφσμπέργκερ, του πρώτου για τον Ολυμπιακό επί αυστριακού εδάφους. Ο μέσος των «ερυθρολεύκων» αντικαταστάθηκε στο 28ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ η πρώτη διάγνωση του ιατρικού επιτελείου των Πειραιωτών έκανε λόγο για κάκωση.
Σήμερα, όμως, ο παίκτης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία αποκάλυψε τη σοβαρότητα του τραυματισμού. Μετά την εξέλιξη αυτή, ο παίκτης θα υποβληθεί σε επέμβαση και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες.
Υπενθυμίζεται ότι, τον Ιούλιο του 2019, ο Φορτούνης είχε υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο, η οποία τον κράτησε εκτός «μάχης» για έξι μήνες.
Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 27 Ιουνίου 2021, 15:43