O Aβραάμ Παπαδόπουλος εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου, εν όψει του αυριανού αγώνα των Πειραιωτών με τον Ερυθρό Αστέρα, με τον πολύπειρο στόπερ να επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι η ομάδα του θα πρέπει να αγωνιστεί με συγκέντρωση, προκειμένου να πάρει τη νίκη, η οποία ως γνωστόν θα της δώσει το εισιτήριο για το Europa League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έμπειρου αμυντικού:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το γεγονός ότι έχει να αγωνιστεί οκτώ χρόνια σε ομίλους Champions League: «Κατ’αρχάς καλησπέρα και από μένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι πίσω στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Είναι πολύ σημαντικά αυτά τα ματς. Νιώθω έτοιμος να δώσω ό,τι καλύτερο για να πετύχουμε τον στόχο μας. Στόχος μας είναι να είναι νικήσουμε το ματς για να περάσουμε στο Europa League».

Για το τι θα έλεγε ο ίδιος στους συμπαίκτες του: «Αυτό που λέω είναι πάντα να είμαστε συγκεντρωμένοι. Αυτά τα ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες. Είναι ένα σημαντικό και μεγάλο ματς. Να μπούμε δυνατά στην έδρα μας και από εκεί και πέρα με ομαδική δουλειά θα μπορέσουμε νομίζω να πάρουμε το ματς».

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ίδιος μετά τον τραυματισμό του: «Ναι είχα ένα μικρό πρόβλημα τις τελευταίες ημέρες. Είμαι καλά. Ελπίζω και σήμερα να πάνε όλα καλά για να είμαι στη διάθεση του προπονητή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την ατμόσφαιρα που θα υπάρχει στην εξέδρα: «Σίγουρα αυτό είναι κάτι ευχάριστο. Για μένα ήταν κάτι πρωτόγνωρο όπως και για πολλά παιδιά αυτό που συναντήσαμε στην Σερβία. Εμείς θα κοιτάξουμε την δουλειά μας. Να δείξουμε ποιος είναι ο Ολυμπιακός. Να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι αλλά και συγκεντρωμένοι για να πανηγυρίσουμε την πρόκριση. Δεν νομίζω πως θα μας επηρεάσει αυτό».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης