Τραυματίστηκε αστυνομικός στις συμπλοκές με οπαδούς του Ολυμπιακού πριν το ντέρμπι των «αιωνίων»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 7 Ιανουαρίου 2020, 17:21
Τραυματίστηκε αστυνομικός στις συμπλοκές με οπαδούς του Ολυμπιακού πριν το ντέρμπι των «αιωνίων»

Για επίθεση κατά των αστυνομικών, που είχαν αναλάβει την προστασία της αποστολής του Παναθηναϊκού κατά την άφιξή της στο «Καραϊσκάκη» και για τραυματισμό ενός αστυνομικού από τις συμπλοκές που ακολούθησαν, κάνει λόγο η έκθεση της αστυνομίας, για τον «κεκλεισμένων των θυρών» αγώνα Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού, την περασμένη Κυριακή.

Όπως αναφέρεται στην έκθεση, κατά την άφιξη της αποστολής του «τριφυλλιού» στο γήπεδο, περίπου στις 18.10, 250 περίπου φίλαθλοι του Ολυμπιακού που είχαν συγκεντρωθεί εξωτερικά του γηπέδου προχώρησαν σε ρίψεις πετρών, μαρμάρων, φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων αντικειμένων εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων που είχαν παραταχθεί για την προστασία της αποστολής της φιλοξενούμενης ομάδας. 

Οι αστυνομικές δυνάμεις προέβησαν σε χρήση δακρυγόνων (σ.σ. η επίδρασή τους φαίνεται και από τις φωτογραφίες με τους παίκτες του Παναθηναϊκού την ώρα που μπαίνουν στο γήπεδο) για να αντιμετωπίσουν τους οπαδούς των Πειραιωτών, οι οποίοι απωθήθηκαν προς διάφορες κατευθύνσεις.

Υπενθυμίζεται ότι η «Θύρα 7» είχε καλέσει τους οπαδούς του Ολυμπιακού να βρίσκονται από τις 17.00 στο πάρκινγκ του γηπέδου «Καραϊσκάκη».

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι υπότροπη από την τιμωρία των 2 αγωνιστικών που επιβλήθηκε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, για επεισόδια και κυρίως τον τραυματισμό αστυνομικού που είχε σημειωθεί στην έκθεση της ΕΛ.ΑΣ. 

Πηγή: sdna.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 7 Ιανουαρίου 2020, 17:29