Δηλώσεις στη NOVA, εν όψει του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Βόλο (5/12, 19:30, Novasports 2), έκανε ο Ρούμπεν Βινάγκρε, με τον Πορτογάλο αριστερό μπακ να δηλώνει πως είναι έτοιμος να δουλέψει ακόμη περισσότερο με τον Πέδρο Μαρτίνς, για να κερδίσει μια μόνιμη θέση στην ενδεκάδα.

Ερωτηθείς για το πώς αισθάνεται στον Ολυμπιακό, απάντησε ότι «νιώθω πολύ καλά και δουλεύω πολύ. Δουλεύω για να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή και να κερδίσω λεπτά συμμετοχής. Είμαι ευτυχισμένος εδώ, βρίσκομαι σε ένα τεράστιο σύλλογο, στον μεγαλύτερο της Ελλάδας και θα κάνω τα πάντα για να δείξω την ποιότητά μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για αν το παιχνίδι με τον Βόλο αποτελεί για τον ίδιο «διαβατήριο» συμμετοχής στον αγώνα με την Πόρτο; «Αυτή τη στιγμή δεν σκεφτόμαστε την Πόρτο, αλλά το παιχνίδι με τον Βόλο. Αυτό είναι το σημαντικό. Όποιος κληθεί να παίξει θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό, το ίδιο κι εγώ. Αν όχι, θα βρίσκομαι στον πάγκο και θα βοηθάω από εκεί».

Μιλώντας για το άτυχο αποτέλεσμα στη Μασσαλία, ο Βινάγκρε υπογράμμισε πως «όλη η ομάδα είναι στεναχωρημένη, είμαστε όλοι απογοητευμένοι γιατί θέλαμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες πρόκρισης ακόμα και στο Champions League. Θέλαμε να πάρουμε άλλο αποτέλεσμα, να είχαμε πάρει το παιχνίδι εκείνο. Όλα αυτά όμως μένουν πίσω, τώρα είμαστε απασχολημένοι με το επόμενο παιχνίδι μας. Θέλουμε να δείξουμε ποιος είναι ο Ολυμπιακός».

Παράλληλα, παραδέχθηκε ότι μέσω Ολυμπιακού θέλει να βρεθεί στην Εθνική Πορτογαλίας: «Δεν θα κρύψω ότι το όνειρο όλων των Πορτογάλων είναι να βρεθούν στην Εθνική Πορτογαλίας. Δεν μπορώ να μην το παραδεχτώ ότι το θέλω πολύ. Για να το πετύχω πρέπει να έχω καλή παρουσία στον σύλλογο που βρίσκομαι, στον Ολυμπιακό. Να τα δώσω όλα, να αγωνιστώ και να δείξω την ποιότητά μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης