Στον εντός έδρας αγώνα του Πανθρακικού με τον ΠΑΟΚ (6/03-15:00), για την 25η αγωνιστική της Super League ορίστηκε να εκτίσει την ποινή του ο Δημήτρης Χασομέρης, ο οποίος στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι σήμερα επέστρεψαν στις προπονήσεις οι παίκτες του Πανθρακικού έπειτα από το ρεπό που είχαν την Κυριακή.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα κι έπειτα αποθεραπεία για όσους παίκτες αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση του Σαββάτου με το Λεβαδειακό, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν όσον αφορά την αμυντική και την επιθετική τακτική, υπό τις οδηγίες της τεχνικής ηγεσίας.

Το πρόγραμμα αποκατάστασής του συνέχισε ο Τζάνης, ενώ απουσίασαν, εξαιτίας της γρίπης που τους ταλαιπωρεί, οι Μουδούρογλου και Πεταυράκης.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης