Σε «ανοιχτή γραμμή» με την Γρανάδα βρίσκονται οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, μετά την επίσημη πρόταση που κατέθεσε το πρωί της Τρίτης για την παραχώρηση του Μουμπάρακ Γουακάσο.

Οι διαπραγματεύσεις με τον εκπρόσωπο του παίκτη και τους Ίβηρες συνεχίζονται προκειμένου να ολοκληρωθεί το συντομότερο το deal. Οι πιθανότητες να γίνει εντός της ημέρας η πώληση του Γουακάσο στην ισπανική είναι πολλές, αλλά ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα.

Δεν έπεισε ο Αλτμάν

Όσον αφορά στον Αλτμάν, οι εξηγήσεις – διαβεβαιώσεις που έδωσε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για το συμβόλαιο που έχει με την Χάποελ Τελ Αβίβ και τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν σε αυτό δεν φαίνεται να έπεισαν τους διοικούντες το «τριφύλλι» και η περίπτωση του Ισραηλινού ακραίου επιθετικού μάλλον δεν θα προχωρήσει.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης