Την ικανοποίησή του που θα έχει από εδώ και στο εξής στην αγωνιστική του φαρέτρα και τον Σεμπάστιαν Λέτο εξέφρασε ο Αντρέα Στραματσόνι, μιλώντας στην κάμερα της NOVA, ενώ πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει στην ομάδα άλλος παίκτης με τα χαρακτηριστικά του Αργεντινού.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός:
«Γνωρίζω τον Λέτο και μίλησα μαζί του, όταν ο πρόεδρος μου είπε ότι υπάρχει η πιθανότητα να τον αποκτήσουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος! Με κάθε σεβασμό στους οπαδούς, είμαι χαρούμενος γιατί είναι ένας πολύ καλός παίκτης.
» Μου αρέσει που τον αγαπούν οι οπαδοί μας, όμως εάν είναι εντάξει και ο γιατρός πει ότι είναι καλά, τότε είναι ένας παίκτης και ένας άνθρωπος που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα μας.
» Και θα είμαι χαρούμενος αν όλα πάνε καλά. Ο Λέτο δεν ήταν στα μεταγραφικά μας πλάνα, γιατί η περίπτωσή του προέκυψε τις τελευταίες ημέρες, όμως κατά τη γνώμη μου δεν έχουμε κάποιον παίκτη με τα χαρακτηριστικά του.
» Μου αρέσει να διαθέτω ποιοτικούς παίκτες με χαρακτήρα. Υπάρχουν ήδη πολλοί τέτοιοι παίκτες στην ομάδα και μπορεί να προστεθεί άλλος ένας. Γνωρίζει πολύ καλά τον Παναθηναϊκό και πώς είναι να κερδίζεις εδώ».
