Χαρούμενος για την εμφατική επικράτηση της ομάδας του (4-0) στην πρεμιέρα της Super League δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το τέλος της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα Σμύρνης, τονίζοντας πάντως ότι το «τριφύλλι» έχει πολλά πράγματα ακόμη να βελτιώσει στο παιχνίδι του.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο τεχνικός των «πρασίνων»:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το θετικό ξεκίνημά του ίδιου και της ομάδας του: «Σίγουρα ήταν ένα καλό ξεκίνημα και χαίρομαι που ο κόσμος φεύγει χαρούμενος από το γήπεδο. Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα. Είναι σημαντικό που στο πρώτο ματς πρωταθλήματος είχαμε αυτό το αποτέλεσμα».

Για το που κρίθηκε το ματς: «Για να είμαι ειλικρινής, το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ανεξαρτήτως του ότι το σκορ πήρε αυτή τη διάσταση. Στο ξεκίνημα ο Απόλλωνας ήταν πολύ πιο πιεστικός από μας. Το παιχνίδι κρίθηκε σε 2-3 φάσεις που εμείς καταφέραμε να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για να βρούμε το γκολ, αυτό έκρινε το ματς. Ο Απόλλωνας ήταν μια πολύ καλή ομάδα στον αγωνιστικό χώρο και εμείς σίγουρα έχουμε ακόμη πολλά πράγματα να κάνουμε ως ομάδα για να είμαστε όπως πρέπει να είμαστε στο γήπεδο».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης