Mε ανάρτησή του στο twitter ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρθηκε στο τηλεφώνημα του Κυριάκου Μητσοτάκη στον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, τονίζοντας ότι δεν αντιμετωπίζεται έτσι η διαφθορά και η αλητεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας του τριφυλλιού έγραψε: «Ωραίες οι πρωθυπουργικές ενέργειες με UEFA, αλλά δεν αντιμετωπίζουν την διαφθορά και την αλητεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο…».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Πέμπτης έγινε γνωστό ότι ο πρωθυπουργός ήρθε σε επικοινωνία με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, μεταφέροντάς του το κλίμα και το μέγεθος του προβλήματος σχετικά με τη διαιτησία επισημαίνοντας του τον κίνδυνο «να τιναχθεί στον αέρα» το πρωτάθλημα.

Ο πρωθυπουργός ζήτησε από τον Τσέφεριν να μεσολαβήσει για να υπάρχουν διαιτητές elite κατηγορίας για τα κρίσιμα παιχνίδια των πλέι οφ της Super League.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της UEFA αναγνώρισε το πρόβλημα και «δεσμεύτηκε ότι θα προσπαθήσει να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο αίτημα το οποίο αποτελεί ομόθυμο αίτημα του υγιούς τμήματος του ελληνικού ποδοσφαίρου».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης