Στην πατρίδα του για λογαριασμό της Καρταχένα επιστρέφει ο Αντονίτο Ρεγάλ. Προς επιβεβαίωση του χθεσινοβραδινού (7/1) ρεπορτάζ του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), ο 32χρονος μπακ αναμένεται να λύσει μέσα στις επόμενες ώρες το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό, επιστρέφοντας στην Ισπανία, δίχως να έχει αγωνιστεί έστω σε ένα ματς τη φανέλα με το «τριφύλλι».

Το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε λίγες μέρες μετά την υπογραφή του διετούς συμβολαίου του τον περασμένο Σεπτέμβριο, με τον σπάνιο ιό που του προξένησε βαριά λοίμωξη του αναπνευστικού, τον άφησε εκτός για περίπου δύο μήνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κι όταν επέστρεψε στις προπονήσεις (πριν από ενάμισι μήνα) δεν κατάφερε να κερδίσει ποτέ την εμπιστοσύνη του Λάζλο Μπόλονι, με αποτέλεσμα να «ψαχτεί» κι ο ίδιος για να βρει μία άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Μέσα στις επόμενες ώρες, ο Αντονίτο αναμένεται να λύσει κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό και θα επιστρέψει μαζί με τη σύζυγό του και τη νεογέννητη κόρη του στην Ισπανία για να κλείσει στην Καρταχένα.

Κάτι που επιβεβαίωσε κι ο ίδιος σε δήλωσή του στην ιστοσελίδα «sportcartagena.es» τονίζοντας «…ελπίζω να βρεθώ σύντομα στην Καρταχένα και να ολοκληρωθεί η διαδικασία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης