Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός τις υποχρεώσεις του στη φετινή Super League. Οι «πράσινοι» επικράτησαν 2-0 του Παναιτωλικού και πήραν τους πρώτους βαθμούς, πανηγυρίζοντας την επιστροφή τους στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Το 1-0 πέτυχε στο 3’ με πέναλτι ο Νάνο, ενώ στο 65’ ο Μπεργκ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

Ο Παναθηναϊκός αιφνιδίασε τον Παναιτωλικό, αφού από τα πρώτα λεπτά προσπάθησε να πιέσει για να ανοίξει το σκορ. Πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, ο Κουτρουμπής προσπάθησε να εκμεταλλευθεί σέντρα του Αμπεΐντ, ο Μπόγιοβιτς τον τράβηξε από την φανέλα και ο Νάνο αξιοποίησε το πέναλτι που υπέδειξε ο Ζαχαριάδης, δίνοντας προβάδισμα στον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε γρήγορα η αριθμητική ισορροπία, καθώς πριν περάσουν πέντε λεπτά ο Παναιτωλικός έμεινε με δέκα παίκτες. Οι Καρέλης, Ντίνας και Λαγός, συνδυάσθηκαν άψογα και ο τελευταίος ανετράπη λίγο πριν μπει στην περιοχή από τον Δάρλα, με αποτέλεσμα ο Ζαχαριάδης να δείξει κόκκινη κάρτα στον αμυντικό του Παναιτωλικού. Από κει και πέρα, ο Παναθηναϊκός πίεσε και στο 65ο λεπτό έφτασε στο 2-0, καθώς ο Μαρινάκης έκανε παράλληλη σέντρα από τα δεξιά και ο επερχόμενος Μπεργκ πλάσαρε τον Μπρακάλι «σφραγίζοντας» την νίκη των γηπεδούχων.

Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός 2-0 (Nova 1)

Γκολ: 3′ πεν. Νάνο, 65′ Μπεργκ

Κίτρινες κάρτες:
Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Αμπεΐντ – Δάρλας, Μπόγιοβιτς

Κόκκινες κάρτες:
50′ Δάρλας

Παναθηναϊκός:
Καπίνο, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ (69′ Τριανταφυλλόπουλος), Μαρινάκης, Νάνο, Μέντες, Λαγός, Αμπεΐντ (84′ Μουζακίτης), Καρέλης (60′ Μπεργκ), Ντίνας, Μπαϊράμι.

Παναιτωλικός:
Ράφαελ, Κούσας, Μελισσάς, Θεοδωρίδης (57′ Γκόλιας), Πασάς (66′ Μύγας), Γοδόι, Καλογέρης, Γκάλο, Δάρλας, Μπόγιοβιτς, Μπέλον (76′ Παπουτσογιαννόπουλος).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης