Τρία κρούσματα κορωνοϊού στον Παναθηναϊκό

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 20 Μαρτίου 2021, 16:01
Τρία κρούσματα κορωνοϊού στον Παναθηναϊκό

Κατά τον χθεσινό (19/03) εβδομαδιαίο κύκλο τεστ Covid-19 που πραγματοποιήθηκε στον Παναθηναϊκό, σε όλους όσοι εισέρχονται -επί καθημερινής βάσης- στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, βρέθηκαν τρία θετικά δείγματα.

Τα τρία άτομα μπήκαν αμέσως σε καραντίνα και βάσει του σχετικού υγειονομικού πρωτοκόλλου της Super League, θα γίνει εντός του Σαββάτου (20/03) επαναληπτικός έλεγχος σε όλους.

Απ’ τα τρία παραπάνω κρούσματα δεν αφορά κανένα εξ' αυτών ποδοσφαιριστή της πρώτης ομάδας και το θέμα παρακολουθείται πολύ στενά, με τους ανθρώπους και την ιατρική ομάδα του Παναθηναϊκού να ακολουθεί τα προβλεπόμενα, ενόψει του αυριανού (Κυριακή 21/03, 15:00) αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη, στην πρεμιέρα των πλέι-οφ.

Εντός της ημέρας θα υπάρχει πολύ πιο ξεκάθαρη εικόνα (μετά το νέο κύκλο των εξετάσεων που θα γίνει) για το αν υπάρχει ενδεχόμενη διασπορά του ιού, ενώ θα ακολουθήσει και τρίτος κύκλος εξετάσεων απ’ τη Δευτέρα (22/03).

Υπενθυμίζεται, πως βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου της Super League, για να αναβληθεί ένας αγώνας θα πρέπει να βρεθούν από πέντε και άνω δείγματα ποδοσφαιριστών, θετικών στoν Covid-19.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 20 Μαρτίου 2021, 16:09