Βλάχος στους παίκτες του Παναθηναϊκού: «Δεν έχετε πια καμία δικαιολογία, κερδίστε τα δύο τελευταία ματς»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 11 Μαΐου 2021, 16:37
Βλάχος στους παίκτες του Παναθηναϊκού: «Δεν έχετε πια καμία δικαιολογία, κερδίστε τα δύο τελευταία ματς»

Υπό τις οδηγίες του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου –ο οποίος διαδέχθηκε τον Λάζλο Μπόλονι μετά την απόλυσή του, ως «υπηρεσιακή» επιλογή- διεξήχθη η σημερινή (Τρίτη, 11/05) προπόνηση των παικτών του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης», ενόψει του αυριανού (Τετάρτη (12/05, 19:30) αγώνα με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Πριν την έναρξη του προγράμματος συγκεντρώθηκε ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα και εκ μέρους της διοίκησης ο Σπύρος Βλάχος ενημέρωσε τους πάντες για τις τελευταίες εξελίξεις και μετέφερε το μήνυμα της ιδιοκτησίας, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Όπως ήδη γνωρίζετε η διοίκηση αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία με τον κύριο Μπόλονι και τον βοηθό του και για τις επόμενες έξι μέρες θα πορευτούμε με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο. Από εδώ και στο εξής δεν θέλουμε να ακουστεί κανένα παράπονο και καμία δικαιολογία.

Πρέπει να καταλάβετε πως είμαστε όλοι κομμάτι μιας μαύρης σελίδας στην ιστορία του συλλόγου. Δεν καταφέραμε, για καθαρά ποδοσφαιρικούς λόγους, να εξασφαλίσουμε την έξοδό μας στην Ευρώπη. Η δουλειά σας είναι να κερδίσετε τα δύο επόμενα παιχνίδια...».

Ακολούθως τον λόγο πήρε ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος τονίζοντας: «Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε όλοι μια οικογένεια και να υπάρχει σεβασμός τόσο απέναντι στα πρόσωπα όσο και στον ίδιο τον σύλλογο.

Είμαι 7-8 χρόνια στην ομάδα και γνωρίζω τον καθένα από εσάς ξεχωριστά. Ακόμη κι αν δεν είμαι εδώ στην επόμενη μέρα, πολλοί από εσάς θα είστε. Σκεφτείτε την καριέρα σας και το καλό του συλλόγου».

Τέλος, τους παίκτες και το υπόλοιπο τιμ του Παναθηναϊκού αποχαιρέτησε και ο συνεργάτης του Μπόλονι, Σεργκέι Κουζνιέτσοφ, λέγοντας: «Ευχαριστώ για τις καλές στιγμές που ζήσαμε. Η ζωή συνεχίζεται, σας εύχομαι τα καλύτερα».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 11 Μαΐου 2021, 16:49