Ο Πανιώνιος συνέτριψε με 5-1 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, σε παιχνίδι για την 6η αγωνιστική της Super League. Για την ομάδα της Νέας Σμύρνης σκόραραν οι Βιγιάλμπα (7′), Μπουμάλ (10′, 24′ πεν.), Μπακασέτας (15′) και Ανσαριφάρντ (83′), ενώ ενδιάμεσα μείωσε για τους γηπεδούχους ο Βιγιαφάνες με πέναλτι (66’).

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πανιώνιος κατάφερε να προηγηθεί νωρίς και στην ουσία μετέτρεψε από την αρχή του αγώνα το παιχνίδι σε υπόθεση για ένα ρόλο. Μόλις στο 7’ ο Βιγιάλμπα με ωραία ενέργεια άνοιξε το σκορ, ενώ τρία λεπτά μετά από την ασίστ του σκόρερ του πρώτου τέρματος ο Μπουμάλ πέτυχε το 2-0.

Ο Μπακασέτας στο 15’ ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0, ενώ το επιθετικό κρεσέντο του Πανιώνιου ολοκληρώθηκε στο 24’. Ο Κάπελ έκανε χέρι μέσα στην περιοχή στην προσπάθειά του να διώξει το σουτ του Βιγιάλμπα και ο διαιτητής Μάνταλος υπέδειξε πέναλτι. Ο Μπουμάλ ανέλαβε την εκτέλεση κι έκανε το 4-0, το οποίο ήταν και το τελικό για το πρώτο μέρος.

Στο 65′ ο Βιγιάλμπα ανέτρεψε τον Παπάζογλου μέσα στην περιοχή και ο Μάνταλος έδωσε νέο πέναλτι αυτή τη φορά για τον Παναιτωλικό. Ο Βιγιαφάνες ευστόχησε και μείωσε σε 4-1. Το τελικό 5-1 διαμορφώθηκε στο 84′ με κοντινή προβολή του Ανσαριφάρντ μετά από γύρισμα του Μπουμάλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παναιτωλικός – Πανιώνιος 1-5 (Novasports 1)

Γκολ: 66′ πεν. Βιγιαφάνες – 7′ Βιγιάλμπα, 10′, 24′ πεν. Μπουμάλ, 15′ Μπακασέτας, 83′ Ανσαριφάρντ

Κίτρινες κάρτες: Μαρκόφσκι, Κάπελ, Ουάρντα, Ρουσκουγιέδα – Βιγιάλμπα, Σιώπης, Μπουμάλ, Ανσαριφάρντ

Κόκκινες κάρτες:

Παναιτωλικός:
Κυριακίδης, Κούσας, Ντιέγκο Μπεχαράνο (46′ Βασιλείου), Βιγιαφάνες, Κάπελ, Παπάζογλου, Μάκος, Μαρκόφσκι (76′ Πάουλο), Ντάνι Μπεχαράνο, Ρουμπουλάκου (22′ Ρουσκουγιέδα), Ουαρντά.

Πανιώνιος:
Παπαδόπουλος, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Οικονόμου (76′ Τασουλής), Κόρμπος, Καραμάνος, Μπουμάλ, Μπακασέτας (86′ Χαλκιαδάκης), Σιώπης, Βιγιάλμπα (76′ Ανσαριφάρντ), Βλάχος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης